Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 12:40

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρεμιέρα την Τετάρτη με Αρκαδία για παίδες και νέους

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Πρεμιέρα την Τετάρτη με Αρκαδία για παίδες και νέους

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα έχουν αύριο Τετάρτη οι ομάδες παίδων και νέων της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας.


Θα υποδεχθούν τις αντίστοιχες ομάδες της Αρκαδίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία ενώ ρεπό την 1η αγωνιστική έχουν οι ομάδες της Λακωνίας, οι οποίες συμπληρώνουν τον όμιλο.
Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ. και το ματς των νέων στις 3 μ.μ.
Χθες έγιναν οι τελευταίες προπονήσεις των δύο Μεσσηνιακών ομάδων υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Δρούγα. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης που ευχήθηκε καλή πορεία στους νεαρούς παίκτες, ο τεχνικός διευθυντής των ομάδων Άγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ των μικτών Αλέκος Τσατάς και ο συνεργάτης του Δρούγα Θοδωρής Ασημακόπουλος.
Την 18άδα των παίδων για το αυριανό ματς απαρτίζουν οι Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Ζαχαριάς, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος, Δημητρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μεϊντάνης, Αντωνόπουλος, Κάτσος, Βρυώνης, Τσιγαρίδης.
Την 18άδα των νέων για το αυριανό ματς απαρτίζουν οι Κάππος, Πετράκος, Μπαζάνης, Κλάδης, Παπαθεοδωρίδης, Μπαχράμης, Σαραντόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Συρμπόπουλος, Σταματίου, Παπαδήμος, Καραχάλιος, Αντεμάι, Καναννάι, Σαρδέλης, Μπάκας.