Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 13:47

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κορυφαία επίθεση και… ανίκητη άμυνα

Γράφτηκε από τον

Μετά τη Σπερχογεία, το Μιλτιάδη, τον Ολυμπιακό, το Διαβολίτσι και την Ανδρούσα, ο Πάμισος νίκησε το Σάββατο και τον Τέλλο Αγρα (3-0) και παραμένει στο ρετιρέ της Α' τοπικής με συγκάτοικο τον Τσικλητήρα Πύλου.


Ο Πάμισος κατά την προσφιλή του συνήθεια "καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με 2-0, ενώ κράτησε για έκτο ματς το μηδέν.
Η ομάδα της Μεσσήνης είναι η μόνη που δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται, ενώ με 22 γκολ διαθέτει και την κορυφαία επίθεση στην κατηγορία και ακολουθεί ο Τσικλητήρας με 16 τέρματα.
Το "6 στα 6" δείχνει και τη δυναμική της ομάδας του Αντώνη Μαυρέα που έχει βατό πρόγραμμα ώστε να διευρύνει και άλλο το εντυπωσιακό σερί. Επόμενος αντίπαλος  ο ιστορικός Απόλλωνας Καλαμάτας, σ' ένα ματς που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας". Οι Νησιώτες θα αγωνιστούν πάνοπλοι μιας και επιστρέφει ο Τσουλάκος που δεν αγωνίστηκε με τον Τέλλο Αγρα για προληπτικούς λόγους.

Ξεκαθαρίζει για Κωτσάκη

Το πρωτάθλημα μπορεί να έχει ξεκινήσει, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με το Γιάννη Κωτσάκη, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι στο Δώριο με τη μορφή δανεισμού. Οι άνθρωποι του Παμίσου τονίζουν ότι περιμένουν από τη διοίκηση του Δωρίου να απαντήσει για το αν θα συνεχιστεί ο δανεισμός ή αν θα αποκτηθεί ο έμπειρος αμυντικός με μεταγραφή.
Σε διαφορετική περίπτωση (εφόσον δεν ικανοποιηθούν οικονομικά στη Μεσσήνη) από το Πάμισο δηλώνουν ότι ο Κωτσάκης θα επιστρέψει στην ομάδα