Τρίτη, 20 Οκτώβριος 2015 14:35

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πλήγμα με Φώτη Παναγόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα η Κυπαρισσία.

Η τριφυλιακή ομάδα επικράτησε  2-0 του Μεσσηνιακού, αλλά δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε το τρίτο σερί τρίποντο. Και αυτό γιατί στο 40' τραυματίστηκε ο Φώτης Παναγόπουλος. Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α' τοπικής υπέστη βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει από δύο έως τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης  Χάνει έτσι τα ματς με Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό και ίσως και  με Α.Ο. Φαραί, ενώ είναι άγνωστο αν θα προλάβει τον ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας στις 11 Νοεμβρίου με τον Πανθουριακό. Μια σημαντική απουσία στην επίθεση της Κυπαρισσίας που δείχνει πάντως ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.
Μετρά πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι αγωνιστικές και είναι δύο βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος  Πάμισο και Τσικλητήρα Πύλου.
Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά, στο οποίο εκτός από τον Παναγόπουλο, θα απουσιάσει και ο Καμποσιώρης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
Επίσης δεν υπολογίζεται ο Ντιόπ που δεν έχει διευθετήσει το θέμα με την άδεια παραμονής και αναμένεται να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής το νέο έτος.