Παρασκευή, 23 Οκτώβριος 2015 15:07

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με νεανικό σχήμα ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β' τοπικής

Γράφτηκε από τον

Ανανεωμένη και με πολλά νεαρά παιδιά στο ρόστερ της ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β' τοπικής η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προσθέσει φέτος 14 παίκτες στο ρόστερ τους, οι οποίοι με τους 7 "παλιούς" που έμειναν στην ομάδα συνθέτουν το φετινό έμψυχο υλικό της ομάδας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι από τις 14 μεταγραφές, οι 8 παίκτες είναι 15 χρονών, 3 είναι 16 χρονών, ένας 17, ένας 20 και ένας 24 ετών.
Με βάση το νεανικό σχήμα που έχει η ΑΕΚ λοιπόν ξεκίνησε με κύριο στόχο την αξιοποίηση των νεαρών παικτών που διαθέτει.
Συγκεκριμένα οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι οι Δημήτρης Σταυρόπουλος αριστερό μπακ, Παναγιώτης Μπαζάνης αμυντικό χαφ, Κώστας Γεωργαντάς επιθετικός, Νίκος Μάλαμας επιθετικός, Οδυσσέας Διπλάρης αμυντικός, Παναγιώτης Μπάντας αμυντικός (από Ολυμπιακό Καλαμάτας) Κυριάκος Μαυροειδέας τερματοφύλακας, Στέφανος Κατσάκος αμυντικός, Γιάννης Τσεκάνι μεσοεπιθετικός, Γιώργος Τζόλος αμυντικός (από Ερμή), Θανάσης Κατσίρας τερματοφύλακας (από Δαναό), Άγγελος Σωτηρόπουλος μέσος (από Φαραί), Θοδωρής Δημητρακόπουλος τερματοφύλακας (από Καλλιθέα), Μάνθος Στυλιανόπουλος αμυντικός (από Πανιώνιο).
Στον πάγκο είναι ο Στέλιος Παπαδόπουλος με συνεργάτες τους Παναγιώτη Λαδά και Γιώργο Αλεβίζο που είναι και παίκτες της ομάδας.
Στην πρεμιέρα του 32ου ομίλου της Β' τοπικής η ΑΕΚ έχασε εντός έδρας με 1-2 από την Θύελλα Χαρακοπιού ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής νίκησε 4-1 την Δόξα Καλαμάτας εκτός έδρας.
Για την 3η αγωνιστική, την Κυριακή στις 12 μ. θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» την Ακαδημία Παμίσου.