Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 18:15

Εφτα σερί νίκες με μηδέν παθητικό ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος μπορεί να αγχώθηκε, αλλά βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα Καλαμάτας (0-2) και να φύγει από το "Γ. Λουκαρέας" με τους τρεις βαθμούς, κάνοντας το "7 στα 7" στην Α' τοπική.


Η ομάδα της Μεσσήνης κράτησε ξανά το μηδέν και είναι η μοναδική που δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ εξακολουθεί να έχει και την καλύτερη επίθεση με 24 γκολ.
"Δεν ξεχωρίζω άμυνα και επίθεση. Το μηδέν παθητικό οφείλεται στη συνολική λειτουργία. Δουλεύουν όλα τα παιδιά για να έχουμε αυτές τις επιδόσεις και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Το πιο ενθαρρυντικό είναι ότι σε αυτούς τους εφτά αγώνες οι αντίπαλοί μας έχουν κάνει μηδαμινές ευκαιρίες", η εξήγηση του Αντώνη Μαυρέα για το φετινό αμυντικό σερί.
Ο προπονητής του Παμίσου εκτιμά ότι από εδώ και πέρα: "Ολες οι ομάδες θα παίζουν απέναντί μας πολύ κλειστά και θα πρέπει να διασπάμε αυτές τις άμυνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Εχουμε τέτοια συγκομιδή βαθμών και αυτή την εικόνα σε άμυνα και επίθεση με πέντε ματς εκτός έδρας.
Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα".
Ο Αντ. Μαυρέας αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα Καλαμάτας που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα: "Μπορεί να περνά κρίση αυτή την περίοδο, αλλά έχει αξιόλογη ομάδα, καλό προπονητή και πιστεύω ότι σύντομα θα βρει τον δρόμο του".
Αγωνιστικά σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι με το Δώριο, όπου αναμένεται να επιστρέψει και ο Τουρλίδας που έμεινε εκτός την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων στη μέση.