Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015 18:40

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πάμισος και Κυπαρισσία τον πρώτο λόγο", δηλώνει ο Κακαλέτρης παρά το 7 στα 7

Γράφτηκε από τον

Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του στην Α' τοπική κάνει φέτος ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου μετρά εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οδηγεί την κούρσα μαζί με τον Πάμισο,  που έχει επίσης το απόλυτο.


Στο τελευταίο ματς επικράτησε μάλιστα με 6-0 εκτός έδρας του Δωρίου και θα επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και το Σάββατο με το Μεσσηνιακό.  Ο Νίκος Κακαλέτρης επιμένει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους, ενώ δεν ενστερνίζεται την άποψη ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων (οι τρεις μνηστήρες του τίτλου και οι… υπόλοιποι).
"Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες που θα κόψουν βαθμούς, γιατί έχουν τους δικούς τους στόχους. Πιστεύω ότι ο Πάμισος και η Κυπαρισσία έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα, λόγω φανέλας και μετάλλου πρωταθλητισμού.
Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί, να προσπαθούμε σε κάθε ματς για τη νίκη και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει", λέει ο προπονητής του Τσικλητήρα.
Ο Ν. Κακαλέτρης σχολίασε και το νικηφόρο πέρασμα από το Δώριο: "Επαιζαν δύο ομάδες με τελείως διαφορετικούς στόχους. Αυτό το ματς αποτελεί παρελθόν και έχουμε ξεκινήσει να βάζουμε στη σκέψη το παιχνίδι με το Μεσσηνιακό, που θα είναι πολύ διαφορετικό και θέλει σοβαρότητα".
Το ευχάριστο για τους πρωτοπόρους είναι ότι με εξαίρεση τον Χονδρογιάννη  που θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία. Ο Τσικλητήρας θα αγωνιστεί εκ νέου εκτός έδρας κόντρα στο Μεσσηνιακό με σκοπό τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην κορυφή.