Δευτέρα, 08 Ιούλιος 2013 21:30

Με Κακαλέτρη στο τιμόνι η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ "προπονητής στην Καλαμάτα" παίχτηκε πριν από λίγο. Ο πρόεδρος της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης συναντήθηκε με το Νίκο Κακαλέτρη και έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Κάτι που ήταν αναμενόμενο εδώ και καιρό και επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή τελευταία επαφή.
Ο Ν. Κακαλέτρης καλείται λοιπόν να οδηγήσει μόνος του την Καλαμάτα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, καθώς ο Τάκης Σακελλαρόπουλος έχει αποχωρήσει από το τεχνικό τιμ. Ο νεαρός προπονητής θα παραμείνει πάντως κοντά στην ομάδα, αφού αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ακόμα ο παλαίμαχος Νικήτας Παπανικολόπουλος θα είναι γενικός αρχηγός, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλα άτομα στο τεχνικό τιμ.

Και τώρα μεταγραφές

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας με τον Κακαλέτρη σειρά παίρνουν  τα μεταγραφικά. Οι ιθύνοντες εξετάσουν πολλές περιπτώσεις Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών, ενώ έχουν προταθεί και παίκτες από τη ξένη αγορά.  Δύο από τους μεγάλους στόχους της Καλαμάτας εντός συνόρων είναι οι Χρήστος Καλαντζής καιο Αρης Γαλανόπουλος. Περιπτώσεις που έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.


Αύριο η απολογία Τσιμικλή

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' εθνικής θα απολογηθεί αύριο Τρίτη στις 10.30 το πρωί ο Παναγιώτης Τσιμικλής. Ο ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας, που αυτό το διάστημα υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο που έγινε από το ΕΣΚΑΝ μετά το ματς με το Φωστήρα στις 12 Μαϊου. Ο Τσιμικλής είναι βέβαιος για την αθώωσή του,, καθώς η ουσία που βρέθηκε θετικός μπορεί να προέρχεται από μεγάλη δόση καφέ ή από κάποια βιταμίνη ή από ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο.