Τρίτη, 09 Ιούλιος 2013 15:48

Τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή στην Εράνη

Γράφτηκε από τον
Τρεις μεταγραφές και μία επιστροφή στην Εράνη

Ξεκίνησε και επίσημα τη μεταγραφική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της η Εράνη, ανακοινώνοντας τις πρώτες κινήσεις της.
Συγκεκριμένα και επίσημα παίκτες της Εράνης είναι  οι Ανδρέας Χρονόπουλος, Αλμπάν Γκρέτσα και Στέλιος Μπεγλετζής, οι οποίοι συμφώνησαν με τη διοίκηση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Χρονόπουλος είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Εράνης και επιστρέφει φέτος μετά από μία αξιόλογη πορεία που πραγματοποίησε την χρονιά που πέρασε με την ομάδα της Κυπαρισσίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Τέλλο Άγρα και Παναρκαδικό.
Ο Μπεγλετζής είναι 22 ετών και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και τη χρονιά που έφυγε έπαιξε στην Κυπαρισσία, ενώ πιο πριν αγωνιζόταν σε ομάδα της Αθήνας. Είναι ανιψιός του πρώην ποδοσφαιριστή της Εράνης και σπουδαίου Ελληνα διεθνή ποδοσφαιριστή Νίκου Λυμπερόπουλου.
Ο Γκρέτσα είναι 27 ετών μέσος και τα τελευταία χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη στην ομάδα της Κυπαρισσίας.

Επέστρεψε ο Γιάννης

Εκτός από τις παραπάνω τρεις κινήσεις, στην Εράνη επέστρεψε ο Σταύρος Γιάννης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ, αποτελεί ουσιαστικά εσωτερική μεταγραφή για τη Φιλιατρινή ομάδα, καθώς την προηγούμενη ποδοσφαιρική σεζόν, δεν συμμετείχε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ακολουθούν και άλλες κινήσεις

Εντός των ημερών αναμένεται η διοίκηση της Εράνης να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού. Ηδη οι επαφές με διάφορους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους έχουν ολοκληρωθεί και μένει η ανακοίνωση για την επίτευξη συμφωνίας. Ενας από αυτούς τους παίκτες ήταν ο Αντρέι Κιούτακ, που αγωνίζεται χρόνια στην Κυπαρισσία, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην Εράνη.
Σε εκκρεμμότητα βρίσκεται το θέμα με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο. Οι παράγοντες της Εράνης συνεχίζουν τις συζητήσεις με τον 22χρονο αμυντικό, αλλά για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του ή όχι στην ομάδα.
Αντίθετα έχουν αποχωρήσει οι Βασίλης Αλεβίζος, Γιώργος Παναγόπουλος, Νίκος Ζώης, Λυκούργος Ανδρώνης, Σέρτζιο Καραπετιάν, Κώστας Μανδραπήλιας και Αντώνης Σταθόπουλος. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος πήρε μεταγραφή για την Ολλανδική Τβέντε.

Διαρκείας και διαφήμιση

Τα εισιτήρια διαρκείας της Εράνης κυκλοφόρησαν την Κυριακή και από την πρώτη ημέρα τα δείγματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πολύ ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα κίνηση και διαπιστώνουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ' ότι περίμεναν.
Εκτός από τα διαρκείας, που αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο για τη Φιλιατρινή ομάδα, οι παράγοντες έχουν ρίξει το βάρος τους και σε άλλες κινήσεις για την συγκέντρωση εσόδων. Μια από αυτές είναι οι ταμπέλες στο γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει η Εράνη για τα φιλικά και επίσημα παιχνίδια της. Αρκετοί επαγγελματίες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να διαφημίσουν την επιχείρηση τους, το μαγαζί τους βάζοντας διαφημιστική πινακίδα στο γήπεδο και με αυτό τον τρόπο θα στηρίξουν οικονομικά και την ομάδα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας, αλλά και να διαφημιστούν στο γήπεδο, μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της διοίκησης στα τηλέφωνα 27610-33821 και 27610-32145.

Η προετοιμασία

Η προετοιμασία, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 Αυγούστου. Αυτό θα συμβεί αν δεν προκύψει κάποια μεγάλη αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Εργα στα γήπεδα

Τέλος σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν διάφορες εργασίες διαμόρφωσης, συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί η Εράνη για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Επίσης θα και καθαρισμός ώστε να είναι έτοιμοι οι χώροι για να υποδεχτούν τους αθλητές και τους προπονητές στην έναρξη της προετοιμασίας.