Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2015 12:21

ΕΡΑΝΗ: Για διπλό κορυφής την Κυριακή στην Κορώνη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Για διπλό κορυφής την Κυριακή στην Κορώνη

Η νίκη επί του Ασπροχώματος με 4-1 διατήρησε την Εράνη στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 τοπικής και τις έδωσε την ευκαιρία να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον πρωτοπόρο Ακρίτα Κορώνης.


Η Εράνη είναι δύο βαθμούς πίσω από τον προσεχή της αντίπαλο και θα έχει έτσι την ευκαιρία να πάρει την νίκη και να ανέβει αυτή στο πιο ψηλό σκαλί του βαθμολογικού πίνακα.
Στα Φιλιατρά πάντως αναγνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο την Κυριακή: «Θεωρητικά και σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι  δεν ισχύει αυτό και να πάρουμε εμείς τα ηνία στην κορυφή της βαθμολογίας», τονίζει ο προπονητής της Τριφυλιακής ομάδας Δημήτρης Λίτσας.
Όσον αφορά το προηγούμενο ματς με το Ασπρόχωμα και την αγωνιστική κατάσταση της Εράνης, ο Δημήτρης Λίτσας στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του - παρά τις απουσίες που είχε - κατάφερε να αντιδράσει μόλις έμεινε πίσω στο σκορ, έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στη νίκη.
Από εκεί και πέρα, η Εράνη θα έχει απουσίες και στο ματς με την Κορώνη καθώς θα απουσιάσουν οι Κίτο, Παν. Σπυρόπουλος, Σταθόπουλος και Πετρ. Καλογερόπουλος.