Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 16:08

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με γκολ του Φλέσσα

Γράφτηκε από τον

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε χθες το απόγευμα ο Νέος Αρις, επικρατώντας με 1-0 του Αίαντα.

Μια νίκη που βοηθάει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά την ομάδα του Αρι να ανακάμψει και να συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.
Από την άλλη μεριά ο Αίας γνώρισε την ήττα μετά από 3 αγωνιστικές (είχε μια νίκη και δύο ισοπαλίες) και υποχώρησε στην 7η θέση.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 12' ο Φλέσσας με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Γενικά στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να παίζουν προσέχοντας την αμυντική τους γραμμή για να μην δεχτούν γκολ και από εκεί και πέρα προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν την εστία του Τσιγάρου.
Ο διαιτητής Λάμιας, όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος, στο 34' απομάκρυνε από τον πάγκο του Αίαντα τον προπονητή του Γιάννη Σακελλαρόπουλο γιατί εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε ποδοσφαιριστή του Νέου Αρι.
Ο κ. Λάμιας στο 30' έδειξε την μπλε κάρτα στον Αλεξανδρόπουλο γιατί έβγαλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στον Μαρκόπουλο, ο οποίος είχε κτυπήσει.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι  Μπασιλάρης και Σταυρόπουλος
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Φλέσσας, Κατσιμαγκλής, Γεωργαντάς (46' λ.τρ. Κάλελης), Αρβανίτης, Μούστος, Σαρρής (30' λ.τρ. Π. Σκαλιώτης), Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Παντελόπουλος, Πέλκη.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Τριάντος (58' Ατνωνόπουλος), Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Ξενιός, Στραβάκος (74' Ηρακλής), Πανταζής (65' Μασουρίδης), Πουλουπάτης, Αντεμάϊ.
• Ενα απρόσμενο πρόβλημα παρουσιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο γήπεδο του Αρι. Συγκεκριμένα χάλασε ο αυτόματος ποτιστής του γηπέδου με αποτέλεσμα να καταβρέχεται ο αγωνιστικός χώρος για σχεδόν 8 ώρες. Η διοίκηση του Νέου Αρι, προσπάθησε όλο το πρωί της Κυριακής με διάφορα μηχανήματα να απομακρύνει τα νερά ώστε να γίνει κανονικά το απόγευμα ο αγώνας με τον Αίαντα.