Δευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 17:10

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ 1-1: Η ισοπαλία δεν ικανοποίησε κανέναν

Γράφτηκε από τον

Δεν υπήρξε νικητής στην σαββατιάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον Χανδριναϊκό και τη Μεθώνη, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.


Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην ικανοποίησε καμία ομάδα, όμως μετά τις σερί ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν κάτι το θετικό.
Ηταν ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδες είναι σε κοντινές περιοχές και συνήθως τέτοιου είδους αναμετρήσεις κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Η τυπικά φιλοξενούμενη Μεθώνη, καθώς ο αγώνας έγινε στην έδρα της με γηπεδούχο τον Χανδριναϊκό, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, με τη συμπλήρωση του α' 20λεπτου. Από σέντρα του Μπάμπαλη ο Ηλ. Κοτσίρης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1.
Ο Χανδριναϊκός, που απάντησε στο 34' όταν ο Κοντός με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-1, αναγκάστηκε στα τελευταία 20 λεπτά να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο, γιατί στο 68' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Φωτόπουλος για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.
Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς οι δύο ομάδες από το 34' και μετά δεν κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα για δεύτερη φορά. Η Μεθώνη, είχε πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ευτύχησε να πετύχει άλλο γκολ. Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία γιατί επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Χανδριναϊκού.
Με διάστρεμμα στην ποδοκνημική αποχώρησε από το παιχνίδι στο 36' ο Νίκος Βασιλόπουλος.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Λίτο, Κόντι, Καρανταράκης, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος (50' Μεμά), Καλδής (70' Τσαχινάϊ), Κοντός (85' Κοκάϊ), Γιάνναρης.
ΜΕΘΩΝΗ: Τσούλος, Τζεμάλι, Μπάμπαλης, Βασιλόπουλος (35' λ.τρ. Κατσούλης, 85' Παππάς), Κουφός, Εμμανουήλ, Σαμπάνι, Π. Καλδής, Ηλ. Κοτσίρης, Μπουντάς, Τσατάς.