Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 13:27

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-3: Τον έριξε από την κορυφή!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-3: Τον έριξε από την κορυφή!

Τη νίκη της... αγωνιστικής σημείωσε ο Α.Ο. Φαραί, καθώς επικράτησε στη Μεθώνη με 3-2 του πρωτοπόρου Τσικλητήρα και τον έριξε από την κορυφή της Α' τοπικής.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα της Πύλου και η δεύτερη σερί νίκη για τους Καλαματιανούς που είναι αήττητοι στις τελευταίες 4 αγωνιστικές με 3 νίκες και μία ισοπαλία. Και η ισοπαλία είναι στην έδρα της Κυπαρισσίας που επίσης διεκδικεί τον τίτλο, ενώ οι νεοφώτιστοι έχουν φύγει φέτος αήττητοι και από την έδρα του τέταρτου της βαθμολογίας Εθνικού Μελιγαλά!
Στο χθεσινό ματς ο Α.Ο. Φαραί αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 15' με πλασέ του νεαρού Μάραντου.
Και σαν μην έφθανε αυτό για τον Τσικλητήρα, στο 25' ο Σεριάτος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η μείωση του σκορ σε 1-2 στο 30' με αυτογκόλ του Καπακλή έδωσε ψυχολογία στους τυπικά γηπεδούχους, που έφθασαν τελικά στην ισοφάριση στο 73' με πλασέ του Μπίζου.
Στο 83' ο Τσώνης είχε δοκάρι και ο Τσικλητήρας έχασε την ευκαιρία για την ολική ανατροπή του ματς, αλλά και τον... αγώνα, μιας και στο 87' ο Πέτσι έγραψε το τελικό 2-3.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Λάμια και Τσοπανάκη.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Τσώνης, Σίνος (66' Μπίζος, 75' λ.τρ. Μικελάτος), Χοτζάι, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Νάτσης, Διακουμής, Τσάτσος, Βασιλόπουλος (70' Χίσα)
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Λικάι, Αντωνόπουλος, Καπακλής, Παχής, Μούσα, Τσέρτος, Σπανός (65' Δοβλέτης), Σεριάτος (88' Φιλανδριανός), Πέτσι, Μάραντος (78' λ.τρ. Χανδρινός).