Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 13:28

ΔΩΡΙΟ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 4-3: Μεγάλη νίκη με… μυθική ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

Διπλό ημίχρονο με σκορ 0-3, άσο τελικό με σκορ 4-3 είχαμε χθες στο γήπεδο του Δωρίου! Ενα πραγματικό απίστευτο παιχνίδι που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τρία γκολ διαφορά στο πρώτο μέρος και να καταρρέουν στο δεύτερο, όπου δέχθηκαν τέσσερα και έχασαν το ματς!


Και μάλιστα ο αποδεκατισμένος Δωριέας είχε ανατρέψει το εις βάρος του 0-3, στο 74' με τον Θ. Γκότση να γράφει σε εκείνο το σημείο το 4-3!
Ηταν μία παλικαρίσια νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Αντωνόπουλου που ανάσανε βαθμολογικά και ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού.
Από την άλλη στο Διαβολίτσι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν ένα δικό τους ματς και το κλίμα είναι πολύ βαρύ, αφού ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.
Πλέον ο ΑΟΔ είναι και πάλι ουραγός στη βαθμολογία με 6 πόντους.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι και άνοιξαν το σκορ στο 15' με πλασέ του Βουρνά μετά από σέντρα του Παλιά (0-1).
Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο Βουρνάς με πλασέ έκανε το 0-2 από  γύρισμα του Θεοδωρόπουλου.
Στο 32' το Δώριο είχε δοκάρι σε φάουλ του Παπαδογιάννη.
Η ομάδα του Σωτήρη Δημάκη πέτυχε και τρίτο γκολ στο 37' μετά από σέντρα του Βουρνά και πλασέ του Μαρή (0-3), ενώ είχε και ευκαιρίες με τους Κωστόπουλο και Παλιά.
Στο δεύτερο μέρος σαν να μεταμορφώθηκε το Δώριο, με το Διαβολίτσι να μην μπαίνει καν στο γήπεδο…
Στο 48' ο Ψωρομύτης κέρδισε καθαρό πέναλτι από τον Δημητρίου και ο ίδιος από τα 11 βήματα μείωσε σε 1-3.
Στο 52' ο Κωστόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Βασιλόπουλου ο Παπαδογιάννης με κεφαλιά έγραψε το 2-3. Ηταν μία ξεχωριστή στιγμή για τον Σάκη Παπαδογιάννη που σκόραρε κατά της ομάδας του χωριού του, στην οποία έπαιζε από μικρό παιδί και έφυγε το καλοκαίρι. Και φυσικά δεν πανηγύρισε το γκολ.
Πλέον το Δώριο με την ψυχολογία υπέρ του έφερε το ματς στα ίσια στο 64' μετά από σέντρα του Ψωρομύτη και ανάποδο ψαλίδι του Βασιλόπουλου (3-3).
Στο 74' είχαμε την πλήρη ανατροπή όταν μετά από κόρνερ του Ψωρομύτη ο Θ. Γκότσης με κεφαλιά έκανε το 4-3, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών από τους γηπεδούχους!
Το ματς σφύριξε ο Νικάς, με βοηθούς τον Ζαρακοβίτη και την Τσουκάλη. 
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Θ. Γκότσης, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος, Μωράκης, Αλεξόπουλος, Γκιάτα, Παπαδογιάννης (88' Γεωργιόπουλος), Γκρίτζαλης (75' Μαραγκός), Ξυδιάς, Βασιλόπουλος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Αριστομενόπουλος, Παπαλέξης, Γερμάνης, Δημητρίου, Μαρής, Δημόπουλος (70' Χότζα), Θεοδωρόπουλος (46' λ. τρ. Χριστόπουλος), Παλιάς, Κωστόπουλος (83' Σβερκούνος), Βουρνάς.