Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 13:49

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μπορούσαν το διπλό στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Απόλλωνας Καλαμάτας και Ανδρούσα αναδείχθηκαν χθες ισόπαλοι στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", με το τελικό 1-1 να έχει διαμορφωθεί από το 21'.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16' με τον Δ. Τσουλάκο και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Ηλιόπουλο. Για τον Απόλλωνα ήταν η πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής, ενώ η 7η της βαθμολογίας Ανδρούσα διεύρυνε στις έξι αγωνιστικές το αήττητο σερί της (τελευταία ήττα στις 11 Οκτωβρίου από τον Πάμισο). Το "Χ" θα λέγαμε όμως πως δεν ικανοποίησε κανέναν, διότι οι Καλαματιανοί παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Ανδρούσα μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος,  ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Στο νοσοκομείο ο Πατσιώτης

Ο αγώνας σημαδεύτηκε και από τον τραυματισμό του Νίκου Πατσιώτη στο 39'. Ο ποδοσφαιριστής της Ανδρούσας υπέστη βαρύ διάστρεμμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το ματς γενικότερα είχε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Ο Απόλλωνας ευτύχησε στην πρώτη του ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν στο 16' ο Σκιάς σέντραρε από δεξιά και ο Δ. Τσουλάκος πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Κατσίποδα που βρήκε την μπάλα (χτύπησε και στο δοκάρι).
Στο 20' ο Πατσιώτης εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Αντωνόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ. Από το κόρνερ προήλθε η ισοφάριση με τον Ηλιόπουλο.  Στο 45' ο Βοσνάκης που πήρε τη θέση του τραυματία Πατσιώτη δοκίμασε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αστοχη η Ανδρούσα

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανδρούσα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με το "καλημέρα", αλλά ο Αντωνόπουλος νίκησε στο 46' το Βοσνάκη.
Στο 50' ο Μουλαβασίλης εκτέλεσε το κόρνερ και η μπάλα πέρασε απ' όλους για να καταλήξει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο 60' ο Ζάκκας απέφυγε δύο αντιπάλους και σούταρε, όμως ο γκολκίπερ του Απόλλωνα αρνήθηκε ξανά το γκολ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Κάλλας που είχε περάσει στο 57' στο παιχνίδι, έχασε τεράστια ευκαιρία σουτάροντας απελπιστικά άουτ από πολύ κοντά.
Ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, ούτε στο 69' με τον καλύτερο του Απόλλωνα Αντωνόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ
Ετσι λίγο έλειψε στο 90' ο Απόλλωνας να πάρει τη νίκη, όταν ο Παυλάκος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Λάμιας με βοηθούς τους Σκόρδο και Παναγιωτόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μαργιόλης (65' Κουπούζος), Μιγκάκης, Δ. Πανταζής, Κορομηλάς, Λάζαρης, Μάλαμας, Κλουβάτος, Στριλίγκας (75' Παυλάκος), Δ. Τσουλάκος (54' Πετράκος), Σκιάς.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Ζάκκας (78' Κέλα), Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (41' λ.τρ. Βοσνάκης), Καλογερόπουλος, Μουλαβασίλης, Μαραγκούλιας (57' Κάλλας), Φαράντος.