Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 20:12

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θέλει να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του

Γράφτηκε από τον

Χωρίς συγκάτοικο είναι πλέον ο Πάμισος στο ρετιρέ της Α' τοπικής. Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε με 4-0 τον Πανθουριακό και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς από τον Τσικλητήρα που ηττήθηκε εκ νέου με 2-3 από τον Α.Ο. Φαραί, ενώ αύξησε και στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την Κυπαρισσία.

  Η τελευταία υποχρεώθηκε σε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 από τον Αστέρα Αρφαρών.  Ο Αντώνης Μαυρέας δηλώνει πάντως στο Notosport" ότι: "Δεν σημαίνει κάτι αυτή η διαφορά και δεν είναι καιρός για πανηγύρια. Ακόμα είναι νωρίς. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια και να αυξήσουμε τη διαφορά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας πιο εντατικά και σοβαρά και πιστεύω στη μεγαλύτερη βελτίωση αυτή της ομάδας".
Οσο για τη νίκη επί του νεοφώτιστου Πανθουριακού είπε: "Παίξαμε με μια πολύ αξιόλογη ομάδα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματά της. Δεν ήταν εύκολο ματς και η αλήθεια είναι ότι είχαμε κάποια κενά σημεία στο παιχνίδι μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουν τη δουλειά".
Η συνέχεια για τους πρωτοπόρους περιλαμβάνει την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Α.Ο. Φαραί, που είναι αήττητος στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και έχει κόψει βαθμούς από τους ανταγωνιστές του Παμίσου για τον τίτλο. Οι Νησιώτες θα επιδιώξουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την Καλαμάτα ώστε να μείνουν στην κορυφή και να αυξήσουν τη διαφορά από την Κυπαρισσία ή τον Τσικλητήρα Πύλου ή και τους δύο που παίζουν μεταξύ τους την προσεχή Κυριακή.
Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία που ξεκίνησε χθες.