Τρίτη, 24 Νοέμβριος 2015 14:29

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Αδικεί κατάφωρα την προσπάθειά μας", λέει ο Κακαλέτρης για την ήττα από τον Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Σε θέση… κυνηγού στη φετινή κούρσα της Α' τοπικής είναι από το Σάββατο ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα και πρώτη εντός έδρας (αν και το ματς έγινε στη Μεθώνη) από τον Α.Ο. Φαραί και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Για πρώτη φορά φέτος ο Τσικλητήρας πέφτει από την.. κορυφή και υπάρχει προβληματισμός και στενοχώρια μετά το 2-3 από μια νεοφώτιστη μάλιστα ομάδα στην κατηγορία, όπως είναι και ο Πανθουριακός που είχε επικρατήσει πριν από μια εβδομάδα με το εντυπωσιακό 5-1.
"Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την προσπάθειά μας. Κάναμε λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι και τα πληρώσαμε, ενώ δεν εκμεταλλευτήκαμε τις πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις που είχαμε για γκολ.  Υπάρχει στενοχώρια γιατί το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της εμφάνισης που κάναμε. Ενας ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι δεν παίζουμε και στην έδρα μας", λέει στο "Notosport" ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκου Κακαλέτρης.
Η ομάδα της Πύλου δεν μπορεί όμως να σταθεί άλλο σε αυτό το ματς, αφού ακολουθεί την Κυριακή το εκτός έδρας ντέρμπι με την Κυπαρισσία.
Ο Ταικλητήρας καλείται να αντιδράσει μετά τις δύο σερί ήττες και να μείνει κοντά (είναι στο -3) στον πρωτοπόρο Πάμισο, ο οποίος στην 12η αγωνιστική παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με τον… "ζημιάρη" φέτος Α.Ο. Φαραί.