Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 08:55

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Χωρίς απώλειες μέχρι το ντέρμπι με Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα πήρε επιτέλους τη νίκη που τόσο ήθελε κόντρα στον Παναρκαδικό (1-0) και ανέβηκε στην 8η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.  Η Μεσσηνιακή ομάδα αγνοούσε το τρίποντο από τις 4 Οκτωβρίου και το 3-0 επί του Ηρακλή Ψαχνών με αποτέλεσμα να βρεθεί και στη ζώνη του υποβιβασμού.

  Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία με τον Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο και δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, που περιλαμβάνει τα διαδοχικά εκτός έδρας ματς με Λεβάντε και Χαλκίδα. Ο Α.Ο. Λεβάντε που είναι ο πρώτος στη σειρά αντίπαλος μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα ματς και είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας.  Η "Μαύρη Θύελλα" έχει λοιπόν την ευκαιρία να κερδίσει για πρώτη φορά μακριά από το γήπεδό της, ενώ και η Χαλκίδα θεωρείται αντίπαλος στα μέτρα της έτσι ώστε να κάνει το "2 στα 2" και να υποδεχθεί με τη ψυχολογία στα ύψη σε τρεις αγωνιστικές την ισχυρή Σπάρτη.
Εκτός έδρας η Καλαμάτα έχει μέχρι σήμερα μία ισοπαλία με Λουτράκι και δύο ήττες από Ερμιονίδα, Κανάρη).

Επιστρέφει ο Μπίλης

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς με το Λεβάντε ξεκίνησε χθες με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος υπό τις οδηγίες του Ιωσήφ Λουκά, μιας και ο Λεωνίδας Μπίλης ήταν για προσωπικούς λόγους στην Εδεσσα. Ο τεχνικός της Καλαμάτας επιστρέφει σήμερα και θα είναι στη 1.30 το μεσημέρι στο Ασπρόχωμα για να προπονήσει τους παίκτες.
Εκτός πλάνων είναι ο Λένγκα που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Τορεζάνι που εξέτισε την ποινή του.