Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2015 12:57

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ:"Το δώσαμε... εμείς", ο Δημάκης δεν μπορεί να πιστέψει την ήττα στο Δώριο

Γράφτηκε από τον

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν στο Διαβολίτσι πως ο ΑΟΔ έμεινε με… άδεια χέρια με το Δώριο σ' ένα ντέρμπι που προηγήθηκε 0-3 στο 37'.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το καλύτερο φετινό τους πρώτο ημίχρονο και το χειρότερο στο δεύτερο, όταν και κατέρρευσαν με το Δώριο να πετυχαίνει 4 γκολ σε μισή ώρα και να γυρίζει το ματς σε 4-3.
"Το παιχνίδι δεν το κέρδισε το Δώριο, αλλά το… δώσαμε εμείς, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια του αντιπάλου. Φταίμε καθαρά εμείς γι' αυτή την ήττα. Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο όλα δούλευαν στην εντέλεια και στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα, παρότι στο ημίχρονο είχα πει στους παίκτες ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Εγινε το ακριβώς αντίθετα.  Η ομάδα μετά τη μείωση του σκορ πανικοβλήθηκε χωρίς λόγο και δεν κάναμε τίποτα", δηλώνει στο "Notosport" ο Σωτήρης Δημάκης.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου ξεκαθαρίζει πλέον ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με το Μεσσηνιακό: "Πρέπει μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε 12 έως 15 βαθμούς, ώστε να μπορούμε να κοιτάμε αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη και το ματς με το Μεσσηνιακό είναι τελικός".
Ο Σ. Δημάκης ευχαρίστησε ακόμα τον πρόεδρο της ομάδας Δ. Δασκαλόπουλο που για μία ακόμα φορά τον στήριξε, όπως και τους παίκτες.
Αγωνιστικά, ο Θεοδωρόπουλος αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς και η συμμετοχή του με το Μεσσηνιακό κρίνεται αμφίβολη.