Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 13:24

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με Γ. Μουλιάτο

Γράφτηκε από τον

Μπορεί αυτή τη φορά να μην έβαλε πέντε γκολ όπως με την Πύλο, όμως έστω και με σκορ 1-0 ο Πανθουριακός πήρε τη νίκη επί του Μιλτιάδη και βρέθηκε μόνος στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μία νίκη που ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη και ήρθε ευκολότερα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Σκόρερ της ομάδας της Θουρίας ήταν ο Γιώργος Μουλιάτος στο 27', με τους γηπεδούχους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες ειδικά στο β' ημίχρονο.
Από την άλλη ο Μιλτιάδης κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι και όταν δέχθηκε το γκολ, φάνηκε πως δεν είχε τρόπο να αντιδράσει.
Επιθετικά δεν απείλησε καθόλου την εστία του Κατσαρέα, έχοντας να επιδείξει μόνο αρκετά κόρνερ που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
Ετσι παρέμεινε στους 17 βαθμούς, γνωρίζοντας την 3η ήττα μακριά από το γήπεδο του και μάλιστα θα παίξει δίχως τον αρχηγό του Λυκούργο Ανδρώνη στο επόμενο ματς με το Φαραί, λόγω αποβολής που δέχθηκε στο 84' με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία.

Στο 27' το μοναδικό γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 15' για τον Μιλτιάδη με τον Μπαρσελό να πιάνει το φαλτσαριστό σουτ και τον Κατσαρέα να μπλοκάρει.
Στο 23' μετά από κόρνερ του Βιδάκη ο Δωδέκατος έπιασε την γυριστή κεφαλιά που έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλόπουλος τροφοδότησε τον Γ. Μουλιάτο που πλάσαρε από πλάγια, όμως ο Καλογήρου απέκρουσε.
Στο επόμενο λεπτό είχαμε τους ίδιους πρωταγωνιστές με διαφορετική όμως κατάληξη... Ο Βασιλόπουλος βρήκε στην περιοχή τον Γ. Μουλιάτο, ο Ζώτος δεν μπόρεσε να διώξει και ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός με σκαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-0.
Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου να διατηρεί τον έλεγχο και να μην απειλείται.

Κράτησε το 1-0 ο Καλογήρου

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 20λεπτο μπήκαν με πιο επιθετική διάθεση, κέρδισαν ορισμένα κόρνερ και φάουλ, όμως πέραν τούτων ουδέν.
Αντιθέτως ο Πανθουριακός μετά το 65' ανέβασε ταχύτητα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Στο 66' ο Α. Σεφεράσι βρήκε στην περιοχή τον Βασιλόπουλο που έκανε το γυριστό σουτ με τον Καλογήρου να του λέει "'όχι".
Στο 72' ο Α. Σεφεράσι δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 73' και το 79' είχαμε δύο παρόμοιες φάσεις με τον Ν. Μουλιάτο να πλασάρει και τον Καλογήρου να αποκρούει ισάριθμες φορές.
Δέκα λεπτά πριν το 90' ο Γ. Μουλιάτος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Δημόπουλο και έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Αποβλήθηκε ο Ανδρώνης στο 84'

Στο 84' ο Ανδρώνης που ήταν εκνευρισμένος στο β' ημίχρονο, διαμαρτυρήθηκε για μία υπόδειξη του διαιτητή και ο Μπλάνας του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε. Σημειωτέον πως και την πρώτη κίτρινη ο Ανδρώνης την πήρε για διαμαρτυρία στις αρχές του δευτέρου μέρους.
Η τελευταία καλή στιγμή στο ματς ήταν στο 93' με τον Καράμπελα να βγάζει με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Ν. Μουλιάτο (ίσως και να ήταν οφσάιντ), όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.
Από τον Πανθουριακό καλύτεροι ήταν οι Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Παντσιώτης και Β. Σεφεράσι, ενώ από τον Μιλτιάδη ξεχώρισαν οι Καλογήρου και Αναστασόπουλος.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μπλάνα και των βοηθών του Λάμια και Σερεμέτη.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Παντσιώτης, Κωνσταντόπουλος, Β. Σεφεράσι, Βιδάκης (40' λ. τρ. Μαραβέλας), Καράμπελας, Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος (85' Παπαδημητρίου), Γ. Μουλιάτος, Δωδέκατος (67' Ν. Μουλιάτος), Α. Σεφεράσι.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Ζώτος, Δημόπουλος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Αναστασόπουλος, Σταματόπουλος, Μεμά, Σωτηρόπουλος (82' Καρδάσης), Μπαρσελό, Πλατάκης.