Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 14:31

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΔΩΡΙΟ 5-0: Ευρεία νίκη με όλα τα γκολ στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Ανδρούσα επικρατώντας με 5-0 του Δωρίου και ενώ στο ημίχρονο δεν υπήρχε σκορ!


Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη ήταν καταιγιστική στην επανάληψη και διεύρυνε στις 7 αγωνιστικές το αήττητο σερί, ανεβαίνοντας έτσι στην 6η θέση της Α' τοπικής. Από την άλλη πλευρά το Δώριο κατέρρευσε μετά το 2-0, έχοντας χάσει και τους Ψωρομύτη, Ξυδιά που τραυματίστηκαν.
Μάλιστα μη έχοντας άλλες λύσεις, έπαιξε ως τρίτη αλλαγή ο γκολκίπερ Παντελής
Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο αξιοσημείωτο είναι το δοκάρι σε σουτ του Βοσνάκη στο 40',
Η Ανδρούσα άνοιξε το σκορ στο 47' με το πλασέ του Γεωργιόπουλου και στο 55' ο Μαραγκούλιας επίσης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.  Ο Καλογερόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 στο 65' και ο Βοσνάκης με κοντινό πλασέ το 4-0 στο 70'. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μαραγκούλιας με πλασέ στο 80', πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Ο Σπύρος Τσίκινης έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 15χρονους Τσέλα και Γεμεράσι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Παλλαδινό και Σταυρόπουλο.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μαραγκούλιας, Κρεμμύδας (70' Τσέλα), Γκούνης, Φαράντος, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος (80' Γεμεράσι)),  Βοσνάκης, Ζάκκας, Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (30' λ.τρ. Καλογερόπουλος).
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Αλεξόπουλος, Τσαμπούρης, Γκιάτα, Γκότσης, Γεωργακόπουλος, Παπαδόγιαννης, Βασιλόπουλος (65' Παντελής), Ξυδιάς (52' Λόντος), Ψωρομύτης (48' λ.τρ. Μωράκης).