Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 09:10

Ρεάλ Μαδρίτης, η βασίλισσα της... γκάφας!

Γράφτηκε από τον
Ρεάλ Μαδρίτης, η βασίλισσα της... γκάφας!

Σε μία... βασιλική γκάφα υπέπεσε το βράδυ της Τετάρτης η Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που όπως φαίνεται θα της στοιχίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του ισπανικού Κυπέλλου που στη χώρα της ιβηρικής αποκαλούν Κύπελλο του βασιλιά (Copa del Rey).

 

Οι Μαδριλένοι, προφανώς από αβλεψία, χρησιμοποίησαν ποδοσφαιριστή που ήταν τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, το Ρώσο επιθετικό Τσερίσεφ, ο οποίος μάλιστα πέτυχε και το πρώτο γκολ στο ματς Κυπέλλου με την Κάντιθ, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Η "βασίλισσα" μπορεί να επικράτησε με 3-1, όμως η αντίπαλός της πιθανότατα θα καταθέσει ένσταση, κερδίζοντας την πρόκριση!

Αξίζει να αναφέρουμε πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου οι ιθύνοντες της Ρεάλ είχαν υποπέσει σε μία ακόμα γκάφα, καθυστερώντας να στείλουν τα έγγραφα για τη μεταγραφή του διεθνούς Ισπανού γκολκίπερ Ντε Χέα, ο οποίος τελικά παρέμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει σε όλα με τους "μερένγκες" για τον επαναπατρισμό του, όπως φυσικά και οι δύο σύλλογοι. Η αργοπορία, όμως, της Ρεάλ είχε σαν αποτέλεσμα τη ματαίωση της μεταγραφής και... άγριο κράξιμο από τους οπαδούς της στα social media. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τώρα με τον πρόεδρο της "βασίλισσας" Φλορεντίνο Πέρεθ να γίνεται κυριολεκτικά... περίγελος για δεύτερη φορά μέσα σε ένα τρίμηνο.