Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 17:24

ΕΡΑΝΗ - ΜΕΘΩΝΗ 3-0: Συνεχίζει την πορεία ανόδου, στο +5 από τη 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Με μια ακόμη νίκη, εντός έδρας αυτή τη φορά συνέχισε η Εράνη την πορεία της για την Α' τοπική, επικρατώντας με 3-0 της Μεθώνης.


Η φιλιατρινή ομάδα έδειξε για άλλη μια φορά την καλή της εικόνα και με δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και άλλο ένα στο β' μέρος πρόσθεσε ακόμη τρεις πόντους στο ενεργητικό της και μάλιστα μετά την ισοπαλία της Κορώνης βρέθηκε 5 βαθμούς πάνω από τη δεύτερη θέση.
Η Μεθώνη, που γνώριζε ότι θα έχει δύσκολο έργο, προσπάθησε για το καλύτερο και από αυτό το παιχνίδι θα έχει να θυμάται την καλή παρουσία του α' ημιχρόνου. Σε αυτό το διάστημα, αν και βρέθηκε μόλις στο 2ο λεπτό να χάνει με 1-0, δημιούργησε φάσεις στην εστία της Εράνης, ώστε να πετύχει κάποιο γκολ και να διεκδικήσει κάτι θετικό, χωρίς να τις αξιοποιήσει, ενώ έχει παράπονα από τη διαιτησία για δύο φάσεις, ένα οφσάιντ και ένα πέναλτι. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζουν στο 30' ο Παυλόγιαννης έφυγε από κανονική και σκόραρε (θα ήταν το 1-1) και στο 35' σε ανατροπή του Παυλόγιαννη από αμυντικό, αλλά ο διαιτητής δεν σημείωσε παράβαση, δείχνοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τα γκολ

Στο 2' από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου, ο Διονυσόπουλος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 55' σέντρα του Π. Σπυρόπουλου στην περιοχή, ο Κανελλόπουλος δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας και ο Διονυσόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο β' δοκάρι πέτυχε το 2-0. Στο 58' σέντρα του Κίτου, ο Ι. Καλογερόπουλος πρόλαβε τον Εμμανουήλ πριν κοντρολάρει την μπάλα, την πήρε και με πλασέ "έγραψε" το τελικό 3-0.

Καλές στιγμές

Στο 5' σέντρα του Ι. Καλογερόπουλο για τον Διονυσόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38' από το σουτ του Β . Σπυρόπουλου έξω περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 40' κόρνερ του Κοντογόνη ο Στασινόπουλος έχασε την μπάλα, ο Μπουντάς έκανε αμέσως το σουτ, αλλά κτύπησε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στο 67' σουτ έξω από την περιοχή του Π. Σπυρόπουλου απέκρουσε ο Κανελλόπουλος. Στο 69' μετά από ατομική προσπάθεια ο Τσατάς έφτασε από τα πλάγια στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Παυλόγιανννη, αυτός σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος. Στο 78' κάθετη πάσα του Μπουντά σε Π. Καλδή αυτός βγήκε τετ-α-τετ και σούταρε άτσαλα χάνοντας την ευκαιρία για να σκοράρει.
ΕΡΑΝΗ: Στασινόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (70' Στριμπάκος), Ανδρεόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπαν, Κασπίρης, Ι. Καλογερόπουλος, Χότι, Κίτο (60' Φουντάς), Β. Σπυρόπουλος (46' Π. Σπυρόπουλος), Διονυσόπουλος.
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Παππάς, Τσέλιος (50' Π. Καλδής), Κατσούλης, Εμμανουήλ, Κουφός, Μπουντάς, Σαμπάνι, Τσατάς (60' Ηλ. Κοτσίρης), Κοντογόνης (80' Μουδάκης), Παυλόγιαννης.