Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 18:30

Κοντά στον Αστέρα Βλαχιώτη ο Γιώργος Μπένος

Γράφτηκε από τον

Κοντά σε συμφωνία με τον Αστέρα Βλαχιώτη βρίσκεται ο Γιώργος Μπένος!

Ο Μελιγαλαίος τεχνικός βρίσκεται στην πόλη της Λακωνίας έχοντας δεχθεί άκρως δελεαστική πρόταση από τον τοπικό Αστέρα και είναι κοντά στο να πει το "ναι" και να αναλάβει τις τύχες της ιστορικής ομάδας, αντικαθιστώντας τον Αλέξη Μαντζούνη που αποχώρησε πριν τρεις εβδομάδες (σε δύο ματς χρέη προπονητή έκανε ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Μανωλάκος).
Η κίνηση της ομάδας του Βλαχιώτη με έναν καταξιωμένο τεχνικό όπως ο Μπένος δείχνει πως έχει βάλει φέτος ψηλά τον πήχη και θέλει αφενός τον τίτλο στην Α' τοπική Λακωνίας και αφετέρου την άνοδο στη Γ' εθνική μέσω των μπαράζ.
Ο Γιώργος Μπένος έχει περάσει και πάλι στο παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Βλαχιώτη με επιτυχία. Συγκεκριμένα ήταν από το 1998 έως το 2000 στη Δ' εθνική. Μάλιστα τη σεζόν 1998-1999 ο Αστέρας τερμάτισε στην 4η θέση πίσω από Λεωνίδιο, Πάμισο και Ζάκυνθο.
Η ομάδα του Βλαχιώτη είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής Λακωνίας (μαζί με τον Μολαϊκό) και απέχει έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου και ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό Γυθείου. Η διαφορά όμως είναι πως η Πελλάνα είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις πρώτες που δεν έχει κάνει το ρεπό της, άρα ουσιαστικά η διαφορά του Αστέρα από την κορυφή είναι τρεις βαθμοί.