Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 11:47

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νέοι και παίδες υποδέχονται σήμερα τις ομάδες της Λακωνίας

Γράφτηκε από τον

Το τελευταίο τους παιχνίδι στην Α' φάση των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, δίνουν σήμερα οι μικτές Μεσσηνίας, που θα αντιμετωπίσουν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας.


Για τα δύο παιχνίδια ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Δρούγας δήλωσε χθες στο "Notosport": «Θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη χρονιά. Η τελευταία εικόνα είναι που μένει πάντα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Έχουμε πει ότι δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και στόχος μας είναι τα παιδιά να το διασκεδάζουν και μετά αν παίξουμε σωστά το αποτέλεσμα έρχεται από μόνο του. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει οι ομάδες να πετύχουν το στόχο, να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και στις δύο κατηγορίες, παίδες - νέους και να έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά. Σε 4 παιχνίδια πρέπει να είναι στην αποστολή 34 παιδιά και αυτό το καταφέραμε».
Στην αποστολή των δύο ομάδων για τα σημερινά παιχνίδια κλήθηκαν από 18 ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή της ομάδας παίδων συμμετέχουν οι Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Λαμπρόπουλος, Σερπάνος, Κωστέας, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Λυμπερόπουλος, Γιαννόπουλος, Ζώτος, Αντωνόπουλος, Κάτσος, Βρυώνης, Μεϊντάνης.
Στην αποστολή της ομάδας νέων συμμετέχουν οι Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Σαραντόπουλος, Αντεμάϊ, Παπαδήμος, Σαρδέλης, Κλάδης, Μπάκας, Παπαθεοδωρίδης, Πικιός, Σουλαντίκας, Κάππος, Βασιλειάδης, Σταυρόπουλος.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ, η αναμέτρηση των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και των νέων αμέσως μετά στις 3 το απόγευμα.

Η βαθμολογία

Μετά τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής η βαθμολογία στον 11ο όμιλο που συμμετέχουν οι μικτές Μεσσηνίας έχει ως εξής:

ΠΑΙΔΕΣ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μεσσηνία    8-0    9
2. Λακωνία    2-1    3
3. Αρκαδία    0-9    0

ΝΕΟΙ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μεσσηνία    13-2    9
2. Αρκαδία    3-11    1
3. Λακωνία    3-6    1