Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 20:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το Σάββατο ο αγώνας στη Βάρδα

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το Σάββατο ο αγώνας στη Βάρδα

Το Σάββατο θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της Καλαμάτας με τον ΠΑΟ Βάρδας για την 12η αγωνιστική της Γ' εθνικής.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή, όμως την μέρα αυτή στις 5 μ.μ. θα διεξαχθεί στην Ηλεία ο αγώνας του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Παναθηναϊκό, για την Α1 του μπάσκετ.
Έτσι για λόγους ασφαλείας το ματς της Βάρδας με την Καλαμάτα πήγε μια μέρα πίσω και θα διεξαθεί το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο γήπεδο Τραγανού και όχι στο γήπεδο της Βάρδας, το "Γρηγόρης Καλάκος", στο οποίο γίνονται έργα.
Μετά το ματς στη Βάρδα υπάρχει μια 20ήμερη διακοπή του πρωταθλήματος (μιας και για το Κύπελλο υπάρχει ακόμη ο πρώτος ημιτελικός με τον Τσικλητήρα Πύλου, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 3 μ.μ.).
Το επόμενο ματς πρωταθλήματος θα γίνει στις 10 Ιανουαρίου του 1016, εντός έδρας με τον Βύζαντα Μεγάρων για την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Από την Δευτέρα λοιπόν οι Μεσσήνιοι θα βάλουν τα δεδομένα κάτω ώστε να εκμεταλλευτούν την διακοπή και να κάνουν τις διορθωτικές αλλαγές που χρειάζονται εν όψει της συνέχειας. Θυμίζουμε πως έχουν αποχωρήσει ήδη έξι παίκτες (Ιλιεφ, Κραστόβτσεφ, Χαλκιαδάκης, Καραλής, Κωνσταντινίδης και Διαμαντής) ενώ οριστική είναι και η αποχώρηση του Αρι Θωμά. Ο 29χρονος γκολκίπερ τόνισε στην διοίκηση της ομάδας πως από την στιγμή που η ομάδα βγήκε εκτός στόχου και επιπλέον έχασε την θέση του στην αρχική 11άδα, δεν υπάρχει λόγος παραμονής σε αυτή. Η αποχώρηση του οφείλεται επιπλέον και σε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους που τον οδηγούν στην ιδιαίτερα πατρίδα του την Πάτρα. Ο Θωμάς λοιπόν θα είναι στην αποστολή στο Κυριακάτικο ματς στην Βάρδα και την Δευτέρα θα λύσει την συνεργασία του με την Μεσσηνιακή ομάδα.
Το τι κινήσεις θα γίνουν και το πως θα σχεδιαστεί η ομάδα εν όψει β' γύρου θα αρχίσει να διαγράφεται λοιπόν μετά το παιχνίδι του Σαββάτου στην Ηλεία.
Ένα παιχνίδι που, όπως και τα υπόλοιπα πλέον, έχει χαρακτήρα τελικού για τους Μεσσηνίους που θα κυνηγήσουν μια μεγάλη νίκη στο τελευταίο ματς του 2015. 
Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη που επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη και άρχισε την προετοιμασία για το ματς στην Βάρδα...