Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 12:30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: "Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος", δηλώνει ο Γ. Μηλίτσης

Γράφτηκε από τον

Η δημιουργίας μιας καλής ομάδας και όχι απαραίτητα η άνοδος είναι ο φετινός στόχος της Αναγέννησης Παραλίας.

Βέβαια η "Μπάρτσα" βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μία από τις τρεις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν  σε άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μετά από 12 αγωνιστικές η Αναγέννηση έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα, βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 με 25 πόντους, δύο λιγότερους από τον δεύτερο Ακρίτα Κορώνης.
Στην ομάδα υπάρχει ικανοποίηση για την έως τώρα πορεία της ομάδας, αλλά δεν μιλούν για άνοδο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Γιώργου Μηλίτση στο "Notosport": «Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση γιατί η ομάδα έχει καταφέρει να είναι ψηλά σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο και ανταγωνιστικό. Παρά τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν, από τραυματισμούς, επαγγελματικές υποχρεώσεις, αρρώστιες, αλλά και τιμωρίες, έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Ομως ακόμη είναι νωρίς, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος, έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και στο τέλος θα δούμε που θα είμαστε». Για τη νίκη στο ματς με τον Κεραυνό ο κ. Μηλίτσης υποστήριξε: «Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε ρυθμό στο α' ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανεβάσαμε το ρυθμό και κερδίσαμε μια αξιόλογη ομάδα», ενώ σε σύντομη δήλωση του για το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με το Ασπρόχωμα ανέφερε: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αυτό με το Ασπρόχωμα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, η οποία προέρχεται και από εκτός έδρας νίκη. Αγωνίζεται στην έδρα της και θα θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο όπως σε κάθε αγώνα».
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με το Ασπρόχωμα ξεκίνησε από τη Δευτέρα με προπονήσεις στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.