Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 13:57

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Ξεχνούν την Πύλο και σκέφτονται το κρίσιμο ματς με Δώριο

Γράφτηκε από τον

Καλή εικόνα είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου η Σπερχογεία, όμως δεν μπόρεσε να την κρατήσει μέχρι το τέλος.


Οι "ταύροι" είχαν δύσκολη αποστολή στο παραπάνω παιχνίδι, όμως έδειξαν καλή εικόνα και με λίγη προσοχή, στο τελευταία λεπτά, θα μπορούσαν να φύγουν από την Πύλο έχοντας διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Στα τελευταία λεπτά όμως χάθηκε η πειθαρχία και η ομάδα γνώρισε μεγάλη σε σκορ ήττα.
Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι, που κάθισε στο πάγκο της Σπερχογείας ο Γιώργος Καλόμαλος. Για την εικόνα της ομάδας τους σε αυτή την αναμέτρηση, μιλώντας στο "Notosport" δήλωσε: «Μέχρι το 78' που έγινε το πέναλτι, από το οποίο έγινε το σκορ 4-2 ήμασταν πειθαρχημένοι. Δύο φορές μείναμε πίσω στο σκορ, αλλά και τις δύο αντιδράσαμε και μειώσαμε, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο χάσαμε τη πειθαρχία που είχαμε μέχρι τότε. Είχαμε κακό σχηματισμό και μας χάλασε όλη την εικόνα, που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα του παιχνιδιού. Από εκεί και μετά ήρθε η ήττα με το μεγάλο σκορ».
Για τη συνέχεια, ο νεαρός προπονητής ανέφερε: «Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά σε πολλά κομμάτια. Θα δουλέψουμε στις προπονήσεις ώστε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».
Στη Σπερχογεία ξεχνούν το προηγούμενο ματς και στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με το Δώριο, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να ανέβουν στο βαθμολογικό πίνακα. Σίγουρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Θανάσης Γεωργαντάς, ενώ για την ώρα αμφίβολος είναι ο Αντώνης Χριστόπουλος, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.