Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 17:38

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Τέλος οι Πλατάκης, Μεμά και Σωτηρόπουλος - Ακολουθεί και ο Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Μιλτιάδης να πήρε νίκη επί του Αστέρα Αρφαρών με σκορ 5-2 με φοβερή ανατροπή και να βρέθηκε 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τρεις αποχωρήσεις παικτών στην ομάδα του Πύργου.

Συγκεκριμένα παρελθόν αποτελούν ήδη οι Ευθύμης Πλατάκης  και Αμαρίλντο Μεμά οι οποίοι πήραν ήδη τα δελτία τους, ενώ θέμα χρόνου να αποδεσμευτεί είναι και ο Στέλιος Σωτηρόπουλος (φωτό). Ο λόγος των αποδεσμεύσεων είναι κατά βάσει οικονομικός, αφού τα… βάρυ τα σηκώνουν λίγοι και βασικά ο πρόεδρος Μανώλης Κατρής.
Παράλληλα τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Θανάσης Γεωργιόπουλος που έχει σταματήσει άλλωστε εδώ και αρκετές εβδομάδες.
Πρόκειται για τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές του Μιλτιάδη και τα κενά τους πρέπει να καλυφθούν αφού το ρόστερ είναι πολύ μικρό ποσοτικά και με τα τωρινά δεδομένα δεν… βγαίνει ο β' γύρος παρότι η ομάδα έχει 21 βαθμούς και απέχει πολύ από την τελευταία τριάδα.
Τέλος, να σημειωθεί πως και ο Κώστας Καρδάσης έχει σταματήσει και λογικά θα φύγει από τον Μιλτιάδη τον Ιανουάριο, όμως αυτός τουλάχιστον είχε ελάχιστες συμμετοχές μέχρι τώρα.