Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 14:37

Θωράκισε τα μετόπισθεν με τριπλό χτύπημα ο ΑΟ Διαβολιτσίου!

Γράφτηκε από τον

Σε πρωταγωνιστή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στη Μεσσηνία εξελίσσεται ο ΑΟ Διαβιολιτσίου, που ανακοίνωσε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς... πακέτο την απόκτηση της βασικής αμυντικής διάταξης του Τσικλητήρα Πύλου!

 

Πιο συγκεκριμένα οι ουραγοί της Α' Τοπικής απέκτησαν τους έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς Δημήτρη Κουτίβα, Νίκο Παπαγεωργίου, αλλά και τον αμυντικό μέσο Γρηγόρη Παπαγεωργίου, προκειμένου να θωρακίσουν τα μετόπισθεν, όπου αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Ο ΑΟΔ θα εμφανιστεί ουσιαστικά με καινούργια άμυνα τη νέα χρονιά, καθώς θυμίζουμε πως έχει προηγηθεί και η μεταγραφή του γκολκίπερ Θοδωρή Σπαθά.

Μετά από τόσο σπουδαίες προσθήκες τα... κριάρια του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου αύξησαν κατακόρυφα τις πιθανότητές τους για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τον προπονητή τους Σωτήρη Δημάκη να έχει πλέον στη διάθεσή του πολλές και σημαντικές λύσεις στην οπισθοφυλακή, ενώ οι πληροφορίες θέλουν το σύλλογο του Διαβολιτσίου να επιφυλάσσει κι άλλες μεταγραφικές... βόμβες μέσα στον Ιανουάριο.