Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 13:39

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ψάχνει για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά

Γράφτηκε από τον

Σε αναζήτηση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα ενισχύσουν σημαντικά  την ομάδα ώστε όχι μόνο να πάρει τον τίτλο, αλλά και την άνοδο στη Γ' εθνική, βρίσκονται στον Πάμισο.


Η πρώτη περίπτωση αφορά ποδοσφαιριστή εκτός Μεσσηνίας, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο με τον οποίο έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις. Η δεύτερη περίπτωση είναι ενός νεαρού Κύπριου ποδοσφαιριστή με συμμετοχές και στην εθνικές ομάδες, αλλά το θέμα αυτό το χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος του Πάμισου Δημήτρης Αντωνόπουλος, καθώς πέρα από το ποδόσφαιρο έχουν συνεργασία με επαγγελματικό επίπεδο. Η τρίτη περίπτωση αφορά έναν Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο που έχει αγωνιστεί σε ομάδες Β' και Γ' εθνικής. Σε ότι αφορά τον τελευταίο στον Πάμισο θα ασχοληθούν ενεργά με την περίπτωση του αν ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα, που για την ώρα κάνουν δύσκολη την προσπάθεια απόκτησης του. Επίσης οι νησιώτες έχουν επαφή και με τον 20χρονο μέσο Ηλία Κουντάνη που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα.
Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο τερματοφύλακας Τάσος Τρακάκης. Από εκεί και πέρα σε συζήτηση που έγινε πρόσφατα, κάποιοι ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο παρελθόν αγωνίστηκαν στην ομάδα της Μεσσήνης, εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν. Αυτό είναι κάτι που εξετάζουν στον Πάμισο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.
Κατά τα άλλα εξετάζεται η περίπτωση να προωθηθούν από την Ακαδημία Πάμισος οι νεαροί Διονύσης Παπαδόπουλος και Νίκος Κοντομανωλόπουλος για να πάρουν εμπειρίες. Αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει με την εισήγηση που θα κάνει ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας.
Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει ο τερματοφύλακας Πάτρικ Ανδρέου και ο Θεόδωρος Κατσιβαρδέας, ενώ το ίδιο θα συμβεί πιθανότατα και με τον Παναγιώτη Τσώνη. Επίσης θα δοθεί δανεικός ο Ραφαήλ Σταματόπουλος ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα, ο Πάμισος αγωνίζεται εντός έδρας την προσεχή Κυριακή, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου θα υποδεχτεί τη Σπερχόγεια. Σε αυτό το παιχνίδι δικαίωμα συμμετοχής έχει ο νεοαποκτηθείς Τάσος Τρακάκης, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ, ενώ χθες έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Αντίθετα δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Κώστας Μπαλαλάς.