Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 14:58

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στόχος η ενίσχυση με τουλάχιστον 4 παίκτες

Γράφτηκε από τον

Σε επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμάτας.


Ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος έχει εισηγηθεί στην διοίκηση να προχωρήσει στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού με 4 παίκτες τουλάχιστον έτσι ώστε η ομάδα να δυναμώσει και να διεκδικήσει την παραμονή της. Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία και την επιθετική γραμμή. Συγκεκριμένα στόχος είναι η απόκτηση επιτελικού μέσου, επιθετικού και μέσου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με παίκτες και ενδέχεται σήμερα ή ως αύριο να έχει οριστικοποιηθεί η μια μεταγραφή.
Μάλιστα, η ενίσχυση κρίνεται αναγκαία μετά την αποχώρηση του Παντελή Πανταζή, αλλά και την απουσία για μεγάλο διάστημα του Νικήτα Κουπούζου. Ο τελευταίος έχει υποστεί ράγισμα στην κνήμη και του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο αριστερό πόδι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα απουσιάσει για περισσότερο από δύο μήνες.
Προχθές το απόγευμα, ο Απόλλωνας είχε κλείσει φιλικό με τον Κεραυνό, όμως λόγω της έντονης βροχόπτωσης αναβλήθηκε. 
Χθες το απόγευμα ξεκίνησε στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Μελιγαλά την ερχόμενη Κυριακή. Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος δεν υπολογίζει στα πλάνα που ετοιμάζει για την πιο πάνω αναμέτρηση στους τραυματίες Νικήτα Κουπούζο και Δημήτρη Τσουλάκο (τράβηγμα στο δικέφαλο). Τραυματίας είναι και ο Στέλιος Κουτίβας, ο οποίος έχει θλάση στον προσαγωγό. Ήδη έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, άλλα όπως φαίνεται είναι δύσκολο να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, για το κυριακάτικο ματς.