Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-0: Ιστορικός θρίαμβος και... ταπείνωση (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Με 3 γκολ σε διάστημα 20 λεπτών ο Τσικλητήρας ταπείνωσε την Καλαμάτα παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας για δεύτερη σερόι χρονιά. Εκεί τον περιμένει ο πρωτάρης Πανθουριακός. Το σημερινό 3-0 αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο μελανές στιγμές στην ιστορία της, παρότι η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν ήταν στις προταιρεότητες της τεχνικής ηγεσίας. 

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τελικό 3-0 και πανυγηρική πρόκριση στον τελικό για τον Τσικλητήρα Πύλου! Η ομάδα της Πύλου ανέτρεψε το 2-1 με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο ματς και στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό. Μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση για την Καλαμάτα που μένει εκτός τελικού χάνοντας μάλιστα με βαρύ σκορ.

89' Διαδικαστικά τα τελευταία λεπτά αφού δεν υπάρχει καμιά αντίδραση από πλευράς Καλαμάτας.

87' Πάμε για το τέλος με τον Τσικλητήρα να είναι πλέον μια ανάσα από την πρόκριση στον τελικό.

77' Κίτρινη στον Παναγιωτόπουλο.

76' Γκολ 3-0! Ο Βασιλόπουλος βγήκε από αριστερά ενώ όλη η άμυνα της Καλαμάτας σταμάτησε για οφσάιντ και γύρισε στον Διακουμή που με πλασε πέτυχε το 3-0.

73΄Ο Μουλιάτος με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Παναγιωτόπουλο που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

72΄Ο Βασιλόπουλος αντί του Μικελάτο που χτύπησε.

62' Μέσα σε τρία λεπτά ο Τσικλητήρας πέτυχε δύο γκολ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

60' Γκολ ο Μικελάτος 2-0! Ο Μικελάτος νίκησε στην προσωπική μονομαχία τον Κανταρτζή τρίπλαρε τον Σταυράκη και με πλασέ πέτυχε το 2-0.

57' Γκολ! 1-0 ο Τσικητήρας με τον Διακουμή! ο Ανταλής έκανε τη σέντρα από αριστερά, τραγικό λάθος του Λιόλιου που πήγε να διώξει την μπάλα αλλά την έδωσε στον Διαμουμή που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Σκορ πρόκρισης πλέον ο Τσικλητήρας.

55' Δύο αλλαγές για την Καλαμάτα, βγαινουν Νικολόπουλος, Κολημήτρας και μπαινουν Γιακουμής και Μουλιάτος.

51' Μετά απο λάθος απομάνρκυνση του Σταυράκη ο Διακουμής προσπάθησε να σκοράρει από μακιριά αλλά ο Κανταρτζής έδιωξε με κεφαλιά σε κόρνερ. Εκτελέστηκε το κόρνερ και σούταρε ο Γραμματικόπουλος αλλά μπλόκαρε ο Σταυράκης.

48' Κίτρινη στον Νάτση για σκληρό φάουλ στον Παναγιωτόπουλο.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, 0-0 το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

45' Τελείωσε 0-0 το πρώτο ημιχρονο. Ο Τσικλητήρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς ενώ η Καλαμάτα πήρε την υπεροχή μετά το 25'. Καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου αυτή του Παναγιωτόπουλου στο 44'.

44' Μεγάλη ευκαιρία έχασε η Καλαμάτα, όταν μετά απο εκτέλεση πλάγιου άουτ του Λιόλιου η μπάλα έφτασε στον Παναγιωτόπουλο που σούταρε από κοντά αλλά ο Μίτζηρας απόκρουσε με τα πόδια και κράτησε το 0-0.

42' Μακρινό σουτ του Παναγιωτόπουλου η μπάλα αρκετά άουτ.

35' Στα τελευταία λεπτά η Καλαμάτα πήρε την κατοχή αλλά δεν έχει κάνει την μεγάλη φάση.

32' από αριστερά ο Λιόλιος μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

25' Παραμένει το 0-0 στην Πύλο χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

14' Ο Γαλανόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Νικολόπουλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας όμως δεν την βρήκε και πέρασε άουτ.

13' Ο Τσάτσος ελίχθηκε και σούταρε έξω από την περιοχή μπλόκαρε όμως ο Σταυράκης.

12' Πάντα στο 0-0 στην Πύλο, θυμίζουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό στην Καλαμάτα ο Τσικλητήρας είχε προηγηθεί με 0-1 αλλά τελικά η Καλαματα είχε επικρατήσει με 2-1.

7' Ωραία προσπάθεια και σουτ του Γραμματικόπουλου, σε καλή θέση ο Σταυράκης μπλόκαρε.

6' Χωρίς κάτι ιδιαίτερο τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα που θα προκριθεί σήμερα θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Πανθουριακό που ήδη έχει πάρει το πρώτο εισιτήριο.

4' Γεμάτη η εξέδρα στο γήπεδο της Πύλου.

1' Ξεκίνησε το ματς στην Πύλο. Στον πρώτο αγώνα η Καλαμάτα είχε νικήσει με 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΥΛΟΣ Μίτζηρας, Δούνιας, Ανταλής, Χοτζάι, Μπαστακός, Μουράτη, Διακουμής (83' Τσώνης), Νάτσης (87' Μπίζος), Γραμματικόπουλος, Μικελάτος (72' Βασιλόπουλος), Τσάτσος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Κανταρτζής, Κασμερίδης, Τσιμικλής (87' Κακαλής), Νικολόπουλος (55' Γιακουμής), Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιόντας, Κολημήτρας (55' Μουλιάτος).

Διαιτητης είναι ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Καρβούνης, Γεωργαντάς.