Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 19:43

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ανακοίνωση για την υπόθεση Κουτσολία

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ανακοίνωση για την  υπόθεση Κουτσολία

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Θύελλας Χαρακοπιού ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με την περίπτωση του Βασίλη Κουτσολία, ο οποίος αποχώρησε από το Πεταλίδι και πήγε στην Κορώνη, ενώ σύμφωνα με ανθρώπους του Πεταλιδίου τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στη Θύελλα Χαρακοπιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Με έκπληξη σήμερα (χθες)το πρωί ενημερωθήκαμε από το άρθρο της εφημερίδας σας ότι ο παίκτης του Απόλλωνα Πεταλιδίου, Κουτσολίας Βασίλης, ζήτησε το δελτίο του για να έρθει στην ομάδα μας. Για το λόγο αυτό αισθανόμαστε την υποχρέωση να βγάλουμε ανακοίνωση για  να ενημερώσουμε το σωματείο του Απόλλωνα Πεταλιδιου  και το φίλαθλο κόσμο της Μεσσηνίας ότι δεν έχουμε καμία ανάμειξη στη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Υ.Γ. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώνει το όνομα της ομάδας μας"."

Θυμίζουμε το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ελευθερία" για την περίπτωση Κοτσολία.

"Τρελαμένοι" στο Πεταλίδι με Κουτσολία

Με τον Βασίλη Κουτσολία τα έχουν στο Πεταλίδι και δεν μπορούν να… χωνέψουν αυτό που έγινε στη μεταγραφική περίοδο… Ο 28χρονος αμυντικός είχε αποκτηθεί από τον Απόλλωνα το καλοκαίρι προερχόμενος από την Κορώνη και αγωνίστηκε στον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος της Α1 τοπικής. Πριν λίγες ημέρες ο Κουτσολίας ζήτησε να φύγει από τον Απόλλωνα για να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του, τη Θύελλα Χαρακοπιού ώστε να την βοηθήσει να ανέβει από τη Β' τοπική στην Α1.
Οι άνθρωποι του Πεταλιδίου διαφωνούσαν σε αυτή την αποχώρηση μιας και θα έχαναν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ομως εν μέσω πιέσεων από τον παίκτη δέχθηκαν και συναίνεσαν να του δώσουν το δελτίο του. Μάλιστα στην αίτηση μεταγραφών έγραψαν το σωματείο Θύελλα Χαρακοπιού ως νέα ομάδα του Κουτσολία, όπως είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν.
Ομως προς μεγάλη τους έκπληξη ο Κουτσολίας δεν πήγε στη Θύελλα Χαρακοπιού, αλλά επέστρεψε στην περσινή του ομάδα τον Ακρίτα Κορώνης! Μάλιστα ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε ως βασικός στον σαββατιάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Παραλίας!
Στο Πεταλίδι δεν μπορούν να καταλάβουν πως έγινε αυτό από τη στιγμή που είχε γραφτεί σε επίσημο έγγραφο (αίτηση μεταγραφών) άλλη ομάδα από αυτό που κατέληξε εν τέλει ο παίκτης.
Επικοινώνησαν με την ΕΠΣΜ και σκοπεύουν να το ψάξουν και νομικά το θέμα για λόγους αξιοπρέπειας και ισονομίας…