Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 22:25

Δύο μεταγραφές ο Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στον Α.Ο. Φαραί που ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιώργου Σταματελόπουλου και Γιώργου Βαρθαλάμη. Ο πρώτος είναι 24 ετών, μεσοαμυντικός και έχει αγωνιστεί σε Μεσσηνιακό και Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Βαρθαλάμης είναι 19 ετών τερματοφύλακας και αγωνιζόταν σε ομάδα της Θήβας. Εχει περάσει από τις μικτές ομάδες του νομού του και έρχεται στην Καλαμάτα ως φοιτητής, συνδυάζοντας τις σπουδές με το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για εξελίξιμο  τερματοφύλακα που αποτελεί επιλογή των προπονητή των ακαδημιών του Α.Ο. Φαραί Βασίλη Μπλέτσα, ο οποίος θα προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του και στην ανδρική ομάδα ως ποδοσφαιριστής.


Με τις παραπάνω προσθήκες οι καλαματιανοί μετρούν 10 νέα πρόσωπα, καθώς είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Κωστέας, Αρης Αρβανίτης, Ηλίας Φλέσσας, Στάθης Κουτουμάνος, Στάθης Αρβανίτης, Παντελής Πανταζής, Αλέξης Ζωγόπουλος και Αντώνης Χριστόπουλος. Το ρόστερ ωστόσο δεν έχει κλείσει, αφού υπάρχουν προχωρημένες επαφές με παίκτη που αγωνιζόταν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και αν αποκτηθεί, θα πρόκειται για επιτυχία.


Στις 5 Αυγούστου
η πρεμιέρα

Στο μεταξύ, ο Α.Ο. Φαραί ετοιμάζει εντυπωσιακή εκδήλωση στις 5 Αυγούστου με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, οι εμφανίσεις και οι χορηγοί. Θα γίνει επίσης αναδρομή στην ιστορία του συλλόγου, ενώ θα τιμηθούν και τρεις παίκτες που ξεκίνησαν από ερασιτεχνικά σωματεία και έκαναν μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους Μεσσήνιους Γιώργο Μητσέα, Δημήτρη Μαυρίκη και τον Τάσο Μητσόπουλο που είναι πλέον κάτοικος Καλαμάτας λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ολα αυτά θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο "Rex" σε μια εκδήλωση στα πρότυπα επαγγελματικής ομάδας. Την επομένη θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.