Δευτέρα, 18 Ιανουάριος 2016 18:19

Προπονήθηκε με τον Πάμισο ο Χρήστος Καλαντζής

Γράφτηκε από τον

Ενα νέο πρόσωπο, αλλά γνώριμο σε.. όλους έδωσε το "παρών"  χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης. Ο λόγος για τον Χρηστο Καλαντζή, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Παμίσου.


Ο πρώην επιθετικός της Καλαμάτας, της Λάρισας, του Αστέρα Τρίπολης και άλλων ομάδων έχει, ως γνωστόν, αποσυρθεί εδώ και μήνες από την ενεργό δράση. Παρ' όλα αυτά δεν εγκαταλείπει την αθλητική ζωή και επειδή έχει κολλητούς φίλους στον Πάμισο, προπονήθηκε χθες με την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα. Οι Νησιώτες επιθυμούν διακαώς να επιστρέψει ο ικανός επιθετικός στο ποδόσφαιρο και να φορέσει τη φανέλα των "πρασίνων". αλλά στην παρούσα φάση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.
Οι πρωτοπόροι στην Α' τοπική θα συνεχίσουν πάντως να παλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς αν ο Καλαντζής πειστεί και γυρίσει στα γήπεδα, τότε η ομάδα θα ανέβει επίπεδο και θα έχει πολλές πιθανότητες όχι μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και την άνοδο στη Γ' εθνική.
Οι βάσεις για τον τίτλο πάντως έχουν μπει με τον Πάμισο να οδηγεί την κούρσα, έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και οχτώ από Κυπαρισσία και Εθνικό Μελιγαλά. Στο τελευταίο χρονικά ματς, η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε με το ευρύ 4-1 το Μιλτιάδη στον Πύργο Τριφυλίας.
"Το δύσκολο ήταν να ξεπεράσουμε τις γηπεδικές και καιρικές συνθήκες και το κάναμε πολύ γρήγορα. Ημασταν πάρα πολύ σοβαροί και δίκαια κερδίσαμε. Δεν περίμενα να έρθει τόσο εύκολα το τρίποντο, χωρίς να σημαίνει ότι ο αντίπαλος δεν είναι μια αξιόλογη ομάδα", το σχόλιο του Αντώνη Μαυρέα για την 14η νίκη σε 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.
Ο προπονητής του Παμίσου τονίζει πάντως ότι ακόμα είναι νωρίς και χρειάζεται σοβαρότητα για να διατηρηθεί η ομάδα μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση.
Στα θετικά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.