Τετάρτη, 20 Ιανουάριος 2016 14:05

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: "Να μείνουμε ψηλά κοιτάζοντας όμως και το μέλλον της ομάδας", λέει ο Κώστας Κλάδης

Γράφτηκε από τον

Μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στο Δώριο, πέτυχε ο Εθνικός δίνοντας συνέχεια στο σερί των θετικών αποτελεσμάτων που έχει το τελευταίο διάστημα.


Η ομάδα του Μελιγαλά επικράτησε με 3-0 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, παίζοντας μάλιστα σε ένα βαρύ και δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Κώστας Κλάδης είδε την ομάδα του να διατηρεί το αήττητο για 8ο συνεχόμενο ματς με απολογισμός 6 νίκες και 2 ήττες. Δεν κρύβει λοιπόν την ικανοποίηση του. "Παρά την λάσπη που υπήρχε στο γήπεδο και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο η ομάδα σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά».
Ο Εθνικός ισοβαθμεί με την Κυπαρισσία στην τρίτη θέση και είναι μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Τσικλητήρα, ωστόσο ο Κλάδης, εν όψει της συνέχειας, δεν στέκεται τόσο στην βαθμολογική θέση αλλά στην προώθηση των νεαρών παιδιών της ομάδας.
«Θέλουμε βέβαια να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία, ωστόσο η ομάδα δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα οπότε πρέπει να κοιτάξουμε και την προώθηση των νεαρών παιδιών. Σταδιακά θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες τα 5-6 αξιόλογα νεαρά παιδιά που έχουμε ώστε να κοιτάξουμε και το μέλλον της ομάδας. Υπάρχουν ταλέντα στο σύλλογο αφού ο Αλέκος Δέδες κάνει πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής, όπου υπάρχουν περίπου 80 παιδιά».
Μεταγραφικά, ο Εθνικός δεν καίγεται για κάτι, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 κινήσεις αν προκύψουν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών.