Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 14:10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Τρίποντο με Μαραγκούλια

Γράφτηκε από τον

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε η Ανδρούσα τον Αστέρα Αρφαρών, όπως είχε συμβεί από την ανάποδη στον α' γύρο...

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη επικράτησε με 1-0, χάρις σε τέρμα του Μαραγκούλια (φωτό) στο 80', σκορ με το οποίο είχε κερδίσει ο Αστέρας στον πρώτο γύρο στην Ανδρούσα.

Στο 80' το μοναδικό γκολ

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, η οποία πήγε στη δύναμη, επιτεύχθηκε στο 80' όταν ο Ηλιόπουλος με κάθετη πάσα βρήκε τον Μαραγκούλια και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κατσαρέα γράφοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ (θεωρούν πως ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος δύο μέτρα) στον α' βοηθό Κασκάνη και μάλιστα ο διαιτητής Αλεξέας διέκοψε το παιχνίδι για περίπου 10 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Γενικώς το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά, με τον Αστέρα που υπέστη την 7η συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, να έχει δοκάρι σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύδη στο 10'.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως τις μεγάλες φάσεις, με την Ανδρούσα να ισορροπεί στο β' μέρος και να ψάχνει το γκολ, κάτι που το κατάφερε λίγο πριν το φινάλε και έτσι επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ήττες στον β' γύρο.
Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας και βοηθοί οι Κασκάνης και Μαντάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Μπούρας, Σ. Φέστας,
Χαραλαμπόπουλος, Γιαννακούντζος, Γιαννακόπουλος, Π. Καπόγλης, Ζέππος, Καρύδης, Τσιλίκος.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Κατσιβαρδέας, Κρεμμύδας, Γκούνης, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος,  Βοσνάκης (55' Τσώνης), Ηλιόπουλος, Πατσιώτης (85' Θεοδοσόπουλος), Μαραγκούλιας, Αντωνίου (67' Γ. Καλογεροπουλος).