Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 14:28

ΕΡΑΝΗ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 4-0: Καταιγιστική στο β' ημίχρονο - Από 2 γκολ Γ. Καλογερόπουλος και Φουντάς

Γράφτηκε από τον

Με σκόρερ τους Φουντά και Γ. Καλογερόπουλο η Εράνη επιβλήθηκε χθες στην έδρα της με 4-0 του Νέου Αρι.


Η Φιλιατρινή ομάδα, δεν ήταν καλή στο α' μέρος και δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Νέου Αρι. Κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους και στην επανάληψη που παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική προς το καλύτερο έφτασε σχετικά εύκολο στην επικράτηση σημειώνοντας άλλα τρία γκολ.
Στα θετικά για την Εράνη εκτός από την κατάκτηση των τριών πόντων ήταν η συμμετοχή 5 νεαρών παιδιών, οι δύο Στριμπάκος, Φουντάς ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα και μπήκαν ως αλλαγή στο παιχνίδι οι Τσοροβάς, Κοροβίλας και Γριβοκωστόπουλος.
Ο Νέος Αρις αναγκάστηκε να πάει στα Φιλιατρά με μια 11άδα παίκτες, καθώς για διάφορους λόγους δεν ήταν στην αποστολή οι Γρίβας, Γεωργαντάς, Αθ. Μαρκόπουλος, Π. Σκαλιώτης, Κωστέας, Σταυριανέας, Σαρρής (λόγω τιμωρίας) και ο νεοαποκτηθείς Καραματσούκης γιατί δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί για ένα ημίχρονο, στο πρώτο στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρουν στο 33' με τον Κατσιμαγκλή, ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο, όμως απέναντι από το τερματοφύλακα πλάσαρε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Σίγουρα, το γεγονός ότι από το 52'  (αποβολή του Πλέκη) έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ

Στο 42' ο Φουντάς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 53' μετά από παράλληλη πάσα του Χ. Σπυρόπουλου ο Ι. Καλογερόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 55' ο Φουντάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα κάνοντας το 3-0. Στο 71' ο Ι. Καλογερόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρουμελιώτη και με πλασέ "έγραψε" το τελικό 4-0.
Οπως προαναφέραμε στο 52' αποβλήθηκε ο Πλέκη με 2η κίτρινη για επικίνδυνο παίξιμο (η 1η στο 15' για τον ίδιο λόγο).
Στο 74' ο διαιτητής Κουτσαναστάσης απομάκρυνε από τον πάγκο τον προπονητή του Νέου Αρι Τάσο Χαρίτο, γιατί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και του διαμαρτυρήθηκε έντονα, όπως αναφέρει στο φ.α.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος (70' Τσοροβάς), Στριμπάκος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπαν, Κώτσος, Δ. Σπυρόπουλος (70' Κοροβίλας), Α. Καλογερόπουλος (59' Γριβοκωστόπουλος), Διονυσόπουλος, Π. Σπυρόπουλος, Ι. Καλογερόπουλος, Φουντάς.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Αρβανίτης, Πλέκης, Φλέσσας, Καπόγλης, Αναστασόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Κωστόπουλος, Ι. Σπηλιώτης, Κάλελης, Κατσιμαγκλής.