Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 18:59

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-0: Δίκαιη ισοπαλία

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο "Π. Μπαχράμης", ανάμεσα στον Κεραυνό και τον Χανδριναϊκό.


Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, αν και οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη ώστε να κάνουν άλλο ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους. Έτσι όπως εξελίχθηκε και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός για την Καλαματιανή ομάδα που βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τον  Χανδριναϊκό να είναι καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο και ο Κεραυνός στο δεύτερο μέρος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τρεις καλές φάσεις για να σκοράρουν, όμως δεν στάθηκαν τυχεροί. Στο 5' ο Λιτό με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Στο 30' ο Γιάνναρης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κάρλο, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κεραυνού. Στο 43' και πάλι ο Γιάνναρης βγήκε μόνος απέναντι στον Κάρλο, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του έφυγε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στις καθυστερήσεις (94') ο διαιτητής Σκόρδος απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Κότση γιατί τον εξύβρισε.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Κάρλος, Τσορώνης, Σαμπιόν, Νιάρχος, Καναλουπίτης, Σωτηράκος, Κολυβάρης (75' Ψαρρέας), Κότσης, Βοσνάκης, Σταθόπουλος, Γεωργακόπουλος.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κόντι, Λιτό, Ζωγόπουλος, Καλδής (46' Κοντός), Γιάνναρης, Καραμπάτσος (84' Σαχινάι), Φωτόπουλος, Δ. Κατσίγιαννης, Μεμά (90' Κοκάι), Ι. Κατσίγιαννης.