Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 13:22

ΠΑΜΙΣΟΣ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-0: Με νέα νίκη διατήρησε το +5

Γράφτηκε από τον

Δύσκολη, αλλά δίκαιη ήταν η νίκη που πέτυχε ο Πάμισος προχθές στη Μεσσήνη επικρατώντας με 2-0 του Α.Ο. Διαβολιτσίου και διατηρώντας έτσι το προβάδισμα των πέντε βαθμών από τον δεύτερο στην βαθμολογία της Α' τοπικής Τσικλητήρα Πύλου. 

 

Οι Νησιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν μια καλή ομάδα, η οποία παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ετσι το έργο των γηπεδούχων έγινε πιο δύσκολο, όμως κατάφεραν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα να βρουν δίχτυα και να πάρουν ακόμη μία νίκη, τη 16η στο πρωτάθλημα και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Α' τοπική.

Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου πήγε στη Μεσσήνη να αγωνιστεί με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Ξεκίνησε δίνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνα έχοντας ως στόχο να μη δεχτεί αρχικά γκολ και από εκεί και πέρα με κάποιες φάσεις στην αντίπαλη εστία να φτάσει σε κάποιο γκολ. Μάλιστα θα μπορούσε σε μια στημένη φάση στο 23' να πάρει κεφάλι στο σκορ και να έχει άλλη εξέλιξη το ματς, όμως ο Κωνσταντακόπουλος με σωτήρια επέμβαση νίκησε το Δημόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν τα γκολ σε καθοριστικά σημεία του ματς. Προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, έκαναν κάποιες φάσεις, όμως δεν έφταναν ώστε να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κωνσταντακόπουλου.

Στο 20' σουτ του Χρ. Τρίψα, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 23' ο Μπεγέτης εκτέλεσε φάουλ, ο Δημόπουλος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας πλάσαρε και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια ο Κωνσταντακόπουλος. Στο 25' σουτ του Κορομηλάς απέκρουσε σωτήρια ο Σταθάς. Στο 34' φοβερό πλασέ Κουρούπη, η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 40' μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κουρούπη στην περιοχή ο Τσουλάκος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 47' από ωραία σέντρα του Χρ. Τρίψα ο Χελάς με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 60' σουτ του Σαραντόπουλου η μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 65' σουτ Γεωργιόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Σταθάς σε κόρνερ. Στο 80' σουτ του Χρ. Τρίψα απέκρουσε και πάλι ο Σταθάς.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τρίψας, Κορομηλάς (58' Σαραντόπουλος), Μπερερής, Φιλόπουλος, Μπαλαλάς, Χρ. Τρίψας, Κουρούπης, Χελάς (73' Κουντάνης), Τσουλάκος, Τουρλίδας (63' Γεωργιόπουλος).

 

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σταθάς, Δημητρίου (70' Βουρνάς), Γερμάνης, Ν. Παπαγεωργίου, Παπαλέξης, Γρ. Παπαγεωργίου, Δημόπουλος (78' Παλιάς), Αριστομενόπουλος (85' Χότζα), Μπεγέτης, Χριστόπουλος, Κωστόπουλος.