Δευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2016 18:35

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 1-1: Στο φινάλε έχασαν τη νίκη οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή τελείωσε το ματς ανάμεσα στην Α.Ε. Αβίας και τον Παπαφλέσσα Χώρας.

Η ομάδα του Κάμπου προηγήθηκε στο 20', αλλά στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 που αποδίδει δικαιοσύνη, μιας και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής.  Η Αβία ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με το σουτ του Φετάχου και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Η Χώρα πήρε τα ηνία στο δεύτερο μέρος, έχασε ευκαιρίες και τελικά δικαιώθηκε στο 91' με την κεφαλιά του Γρηγορόπουλου έπειτα από φάουλ του Τηλεμάχου. 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μάλιστα από το 88' με δέκα παίκτες, αφού τραυματίστηκε ο Γκότσης (στο γόνατο) και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, ενώ φωνάζουν για πέναλτι στον Τηλεμάχου στο 55'. Στα αξιοσημείωτα ο σοβαρός τραυματισμός (εξάρθρωση καρπού) του Τσέρτου στο πρώτο μέρος 

Με τη χθεσινή ισοπαλία η Α.Ε. Αβίας ισοβαθμεί με την Αναγέννηση στην 3η θέση και ο Παπαφλέσσας, που την περασμένη αγωνιστική είχε κόψει βαθμούς και από τη Κορώνη (5-2) είναι στην 8η θέση της Α1 τοπικής.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Κασκάνη και Σταυρόπουλο.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γ. Βαβαρούτσος. Λυκουρέζος, Τζανετέας, Γκλίκα, Μανιατέας, Γαλανόπουλος (60' Ν. Γεωργίκος), Πολυμενέας, Φετάχου, Η. Γεωργίκος (75' Γιαννέας, 90' Κομπότης), Τ. Βαβαρούτσος

 

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Ρουσσόπουλος, Πλάγος, Γρηγορόπουλος, Γκεβόρι, Τσέρτος (25' λ.τρ. Β. Κανελλόπουλος), Δ. Κανελλόπουλος (46' Γκότσης), Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος (78' Παναγιωτέας), Μπάρκας, Μπολβάτζε.