Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 14:19

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-0: Δυσκολεύει η παραμονή μετά τη νέα ισοπαλία

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Δ. και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Ηταν ένα παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών είχε κρατήσει νερό σε κάποια σημεία και έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών να παίξουν ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουν για λογαριασμό των ομάδων τους το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι με αυτό το αποτέλεσμα παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και το έργο τους για την παραμονή στην κατηγορία έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, σταθεροποιήθηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα επιδιώξει στη συνέχεια να ανέβει ακόμη πιο ψηλά. 

Διαιτητής ήταν ο Νίκας και βοηθοί διαιτητές οι Τσοπανάκης, Παναγιωτόπουλος.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Σταθάς, Παπαλέξης, Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Γρ. Παπαγεωργίου (65' Γερμάνης), Κωστόπουλος, Βουρνάς, Μπεγέτης, Παλιάς (88' Δημητρίου), Μουρούσιας, Μάρης.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Παπαδέας (71' Αναγνωστόπουλος), Τσαναλίας, Αλεξανδρόπουλος, Καρλαύτης (57' Τζίφας), Θεοδωρόπουλος (81' Κολιός).