Δευτέρα, 15 Φεβρουάριος 2016 18:12

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΔΩΡΙΟ 5-0: Επιβλητική νίκη μετά από 3 μήνες!

Γράφτηκε από τον

Ενα σημαντικό βήμα στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία έκανε χθες ο Αστέρας Αρφαρών που επιβλήθηκε εντός έδρας του Δωρίου με 5-0.

Μια νίκη που βοηθάει την ομάδα των Αρφαρών να απομακρυνθεί προσωρινά τρεις πόντους από το χθεσινό αντίπαλό της, αλλά και τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν καταλάβει τις τελευταίες ημέρες πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για την ομάδα τους και μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη και να αρχίζουν σιγά - σιγά την αναρρίχησή τους στο βαθμολογικό πίνακα με στόχο την παραμονή. Κατάφεραν να βρουν δίχτυα 5 φορές, είχαν και δύο δοκάρια και γενικά έδειξαν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και έφτασαν στην επικράτηση.

Το Δώριο, που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την ομάδα των Αρφαρών, δεν μπήκε στο κλίμα του αγώνα σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα, που το κράτησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τον διαιτητή Πλακογιάννη γιατί δεν τους έδωσε πέναλτι σε χέρι που έγινε στο 2ο λεπτό. Οπως υποστηρίζουν ο Γκιάτα έκανε τη σέντρα στην περιοχή και αμυντικός βρήκε την μπάλα με το χέρι, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν υπήρξε παράβαση. 

Τα γκολ

Στο 11' από διαγώνια μπαλιά του Μπούρα ο Κ. Φέστας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 20' ο Ηλ. Καπόγλης με πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 2-0. Στο 35' ο Καρύδης αξιοποίησε την κάθετη μπαλιά από συμπαίκτη του και με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 55' και στο 67' ο Γιαννακούτζος με ισάριθμα σουτ διαμόρφωσε το 5-0.

Δύο δοκάρια

Ο Γιαννακούντζος εκτός από τα δύο γκολ που έβαλε είχε και δύο δοκάρια. Συγκεκριμένα στο 59' με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 71' και πάλι από σουτ, η μπάλα "έγλειψε" το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κατσαρέας, Κ. Φέστας, Γ. Μπούρας (70' Ραπτέας), Χαραλαμπόπουλος, Τσίλικος (65' Στρατής), Γιαννακόπουλος, Στ. Φέστας, Γιαννακούτζος, Ηλ. Καπόγλης, Καρύδης (60' Λυμπιώτης).

 

ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Αλεξόπουλος, Τσαμπούρης, Γκιάτα, Ντονάς, Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ψωρομύτης, Ζάγουρας (70' Λιόγας).