Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2016 13:18

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ - ΔΩΡΙΟ 1-0: "Φτωχή" νίκη με γκολ-φάουλ του Τσάτσου

Γράφτηκε από τον

Ενα γκολ με εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Τσάτσου ήταν αρκετό για τον Τσικλητήρα να πάρει τη νίκη με 1-0 επί του Δωρίου και να συνεχίζει στη μάχη του τίτλου.

Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας αν και παρατάχθηκαν με ορισμένες αλλαγές (ξεκουράστηκαν οι Μπαστακός, Δούνιας, Τσώνης, ενώ ήταν τιμωρημένος ο Μικελάτος) εμφανίστηκαν κουρασμένοι από τον τελικό του κυπέλλου με τον Πανθουριακό.

Πάντως κέρδισαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει αυτό το 1-0, μιας και έχασαν πολλές ευκαιρίες. 

Στον αντίποδα το Δώριο με το ελλιπές ρόστερ (εκτός οι Ντονάς, Αθανασόπουλος, Ζάγουρας, Παπαδόγιαννης και Κωτσάκης) πάλεψε το παιχνίδι και ηττήθηκε με το τιμητικό 1-0, έχοντας σε φοβερή μέρα τον γκολκίπερ Παναγιώτη Παντελή που κατέβασε τα ρολά.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν τρεις φορές με τον Γραμματικόπουλο και από μία με Νάτση και Διακουμή, όμως στις περισσότερες ο Παντελής έλεγε "όχι".

Στο 50' το μοναδικό γκολ 

Το σκορ άνοιξε στο 50' με εκτέλεση φάουλ ο Τσάτσος από πλάγια θέση (1-0). 

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη συνέχισε να υπερέχει και να χάνει ευκαιρίες με Γραμματικόπουλο, Νάτση, Διακουμή και Μουράτη.

Στο 85' πάντως ο Δωριέας ανησύχησε τους Πυλιώτες όταν ύστερα από σέντρα ο Λιόγας στόπαρε και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ (υπόδειξη της κα. Τσουκάλη).

Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως ο Λιόγας ήρθε από πίσω και πως οι Μωράκης και Δήμας που ήταν πράγματι εκτεθειμένοι, δεν επηρέαζαν τη φάση.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ρέκκα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Μπίζος, Σίνος, Χοτζάι, Μουράτης, Κυριαζόπουλος, Διακουμής, Νάτσης, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Ανταλής (69' Χύσα).

 

ΔΩΡΙΟ: Παντελής, Γεωργιόπουλος, Γκιάτα (58' λ. τρ. Λόντος), Γκότσης, Αλεξόπουλος, Τσιαμπούρης, Μεμά, Λιόγας, Μωράκης, Ψωρομύτης, Γεωργακόπουλος (70' Δήμας).