Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 22:37

Ποντάρουν στην ομοιογένεια και στους ντόπιους παίκτες στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία της  ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα της Κυπαρισσίας έχοντας για ακόμη μια χρονιά πρωταγωνιστικό προσανατολισμό. Με τους στόχους να παραμένουν όπως κάθε χρόνο υψηλοί, φέτος προσδοκά να τους κατακτήσει με δικά της παιδιά που αποτελούν και τον κύριο κορμό της ομάδας, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται και στα παιδιά που προέρχονται από τα μικρότερα τμήματα της ομάδας.
Το παρόν στην πρώτη προπόνηση έδωσαν αρκετοί από τους παίκτες ενώ τις επόμενες μέρες θα ενταχθούν και οι υπόλοιποι που χθες για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν. Υγεία και ότι καλύτερο ευχήθηκε σε όλους ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Παναγόπουλος που για ακόμη μια χρονιά θα είναι στο πάγκο της ομάδας , για να συμπληρώσει πως φέτος αναμένεται μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά μετά την είσοδο στην κατηγορία 3 ομάδων που προέρχονται από την Δ' Εθνική. Ο στόχος μας είπε είναι και πάλι πρωταγωνιστικός και θα βασιστούμε σε δικά μας παιδιά. Η προετοιμασία, επισήμανε, θα διαρκέσει 6-8 εβδομάδες και σημείωσε πως είναι θετικό ότι στην ομάδα είναι παιδιά που ξέρουν η ομάδα τη θέλει από αυτούς αφού βρίσκονται πολλά χρόνια σε αυτή και έτσι δεν θα υπάρχουν προβλήματα ομοιογένειας. Η Κυπαρισσία συμπλήρωσε παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως και άλλες ομάδες της κατηγορίας και εκτίμησε ότι σύντομα θα βρει την αγωνιστική της κατεύθυνση.

Πρώτο φιλικό
με το Δώριο

Από εκεί και πέρα ανέφερε ότι η προετοιμασία περιλαμβάνει και κάποιους φιλικούς αγώνες αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα όπου το πρώτο φιλικό θα το δώσουν απέναντι στην ομάδα του Δωρίου και θα ακολουθήσει φιλικό με ομάδα της Ηλείας και μετά θα αρχίσουν οι αγώνες Κυπέλλου ένα θεσμό που τόνισε ότι περιλαμβάνει αρκετά δυνατές ομάδες.
Ενώ κλείνοντας ευχήθηκε σε κάθε ομάδα ότι καλύτερο και υγεία για τους ποδοσφαιριστές.
Οι παίκτες ξεκίνησαν με ασκήσεις περισσότερο ξεμουδιάσματος υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή Βασίλη Καραγκούνη , ενώ το παρόν έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Αλεξόπουλος και το μέλος της διοικητικού συμβουλίου Δημήτρης Στρατικόπουλος.
Να σημειώσουμε ότι παρόν στην πρώτη της ομάδας χθες έδωσαν οι Μπίζος Παντελής, Ανδρουτσής Στέφανος, Γεωργόπουλος Γιώργος, Αθανασόπουλος Γιώργος, Αναστασίου Χρήστος, Γαργαρώνης Γιώργος, Γκόγκας Αλέξης, Κωνσταντόπουλος Κυριάκος, Μανδραπήλιας Κώστας, Μητρόπουλος Γιώργος, Λυδιώτης Γιώργος, Σκρέπι Άντι, Μαρασιν Ντάβι, Σούπουλη Γιώργος, Μπέλι Αλέξανδρος, Παπαγεωργίου Βασίλης, Παναγόπουλος Γιώργος, Αρβανίτης Δημήτρης και Παπαθεοδωρόπουλος Αντώνης. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν προετοιμασία οι: Παναγόπουλος Κώστας, Σταματόπουλος Σάκης, Παναγόπουλος Γιώργος, Ζαφείρης Δημήτρης, Γαλάνης Γιάννης, Μαδούρης Παρασκευάς, Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Γιαννόπουλος Τάκης, Σιγέρης Μιχάλης και Ντίοπ Σιντί.