Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 13:59

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Διπλό με φάουλ του Αργάνη στο 97'

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-2: Διπλό με φάουλ του Αργάνη στο 97'

Με καταπληκτικό σε εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Αργάνη στο 97' ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κέρδισε το Σάββατο στους Γαργαλιάνους τον Τέλλο Αγρα με 2-1.

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι δεν είχε στη διάθεσή του τρεις βασικούς παίκτες Αλεξανδρόπουλο, Παπαδέα, Τζίφα και έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαροί Μπαζάνης, Τσεκάνι, Σταυρόπουλος, που επέστρεψαν από το δανεισμό τους στην ΑΕΚ, κατάφερε να φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθήσει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Τέλλος Αγρας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, κάνοντας στο πρώτο καλή εμφάνιση, όπου και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ ώστε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, όμως βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά στο ένα από τα δύο πέναλτι που κέρδισε. Από εκεί και πέρα δεν μπόρεσε σε άλλες φάσεις που είχε σε αυτό το διάστημα να σκοράρει. Στην επανάληψη παρουσίασε άλλο πρόσωπο, ήταν σαν να μην μπήκε στο παιχνίδι και πλέον θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Στο 35' σε σέντρα του Παναγιωτόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του  Στ. Μπάλλα και ο διαιτητής Αλεξέας έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπουρλάκης που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε πλάγια. Στο 44' οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι όταν ο Χατηζπαναγιώτης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μαγουλιανίτης τράβηξε αντίπαλο του από τη φανέλα. Ο Σώκαλης με εύστοχο κτύπημα έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τέλλο Άγρα. Στο 55' μετά από ωραία μπαλιά του Μπαζάνη ο Αναγνωστόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 97' ο Αργάνης με πολύ ωραίο σε εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση έγραψε το 1-2 και "χάρισε" το τρίποντο στην ομάδα του.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσαμπάς, Χατζηπαναγιώτης, Γεωργόπουλος, Σώκαλης, Νικολακόπουλος, Πότσης, Ξυδιάς (60' Μπολούν), Σωτηρόπουλος (75' Νικολόπουλος), Μπουρλάκης, Κοσυφολόγος, Παναγιωτόπουλος.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Γ. Μπάλας, Αργάνης, Πολυμενέας, Μαρούδας (20' λ.τρ. Καρλαύτης), Μπαζάνης (82' Σταυρόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Μαγουλιανίτης (50' Τσεκάνι).