Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 13:45

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 0-2: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Εκτός έδρας τρίποντο πήρε προχθές ο Α.Ο. Φαραί που νίκησε στο "Π. Γεωργανάς" τη Σπερχογεία με 2-0.

Οι νικητές συνέχισαν το αήττητο σερί τους σε ένα ακόμη παιχνίδι, το 9ο έως τώρα, που έχει ξεκινήσει από το τελευταίο ματς του α' γύρου (νίκη μέσα στο Διαβολίτσι με 2-1) και μέχρι σήμερα μετρούν 8 νίκες και μία ισοπαλία. Στο προχθεσινό παιχνίδι μπορεί να μην έπιασαν σπουδαία απόδοση, όμως σε δύο περιπτώσεις εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη του αντιπάλου και έφτασαν στην επικράτηση.

Η Σπερχογεία για ένα ακόμη παιχνίδι στην έδρα της προσπάθησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα έκανε κάποιες φάσεις για γκολ, όμως δεν ήταν ουσιαστική. Ο Γιώργος Καλόμαλος στο β' ημίχρονο έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον αδερφό του Παναγιώτη, που ήταν η τελευταία μεταγραφή της Σπερχογείας αυτή την χρονική περίοδο, όμως ο έμπειρος μέσος έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει, αλλά θέλει χρόνο προσαρμογής για να κάνει το καλύτερο για τη νέα του ομάδα. 

Στο προχθεσινό αγώνα δεν έλειψαν και τα παράπονα κατά του διαιτητικού τρίο, όπου οι "ταύροι" υποστήριξαν ότι υπήρξε οφσάιντ σε κάποιες περιπτώσεις (όπως στο 2ο γκολ), αλλά και σε προσπάθειες των παικτών τους, που έκοψαν οι βοηθοί, καθώς και σε κάποια φάουλ τα οποία δεν σφύριξε ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος. Μάλιστα οι διαμαρτυρίες εκφράστηκαν δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Γιακουμή, προς τον κ. Νικολόπουλο. 

Γκολ - δοκάρια

Στο 42' από σέντρα του Παπανικολόπουλου, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Μάραντου και με την πορεία που είχε κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 72' ο Δικαίος επιχείρησε να αλλάξει παιχνίδι κάνοντας μακρινή παράλληλη πάσα για κάποιον συμπαίκτη του, όμως τη έδωσε στον Σπανό και αυτός έκανε αμέσως τη διαγώνια μπαλιά στον Πετσί που έφτασε στην αντίπαλη περιοχή και υπό πίεση αμυντικού βλέποντας τον Π. Γιακουμή να βγαίνει από την εστία του έκανε το συρτό πλασέ περνώντας την μπάλα κάτω από το σώμα του και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 80' ο Πέτσι έφυγε στην πλάτη των αμυντικών και υπό την πίεση του Π. Γιακουμή βγήκε πλάγια και έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή εκεί που ήταν μόνο του ο Δωδέκατος ο οποίος προσπάθησε να τη διώξει με το πόδι, αλλά την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-2. Στο 90' κοντινό διαγώνιο σουτ του Ι. Καραχάλιου απέκρουσε πέφτοντας στην κλειστή γωνία ο Μάρης απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά ο Π. Καλόμαλος έκανε το κοντινό σουτ στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Παπανικολόπουλος (10' σουτ), Μούσα (22' κεφαλιά), Σπανός (30' συρτή σέντρα σουτ), Κουλόπουλος (47' φάουλ), Ι. γιακουμής (52' διαγώνιο σουτ), Σπανός (57' σουτ) και Δικαίος (71' διαγώνιο σουτ). 

Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Σερεμέτης, Παναγιωτόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Παπανικολόπουλος, Δωδέκατος, Ζουμπόπουλος, Φιλάι, κουμούτσος, Κουλόπουλος (77' Ι. Καραχάλιος), Παγώνης, Ι. Γιακουμής (55' Π. Καλόμαλος), Δικαίος, Δημητρίου.

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Μαυροειδάκος, Μάραντος (67' Παπαδόπουλος), Φιλανδριανός, Μούσα, Σεριάτος, Παχής, Πέτσι (82' Μανωλόπουλος), Σπανός (82' Βαβαρούτσος), Λικάι.