Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 19:24

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-2: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαφλέσσας Χώρας πήρε τη νίκη απέναντι στο Πεταλίδι που πάλεψε στην επανάληψη, μείωσε σε 3-2 αλλά τελικά δεν πήρε κάτι από το ματς. 

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με απουσίες 6 βασικών παικτών τους (Μπάρκας, Μπολκβάτζε σχολικές υποχρεώσεις, Τσέρτος και Γκότσης τραυματίες και Πλάγος, Μαθιός τιμωρημένοι) κατόρθωσαν να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη. 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από το διαιτητή Ζαρακοβίτη για τον καταλογισμό του πέναλτι στο 29', όπου ο Παπαφλέσσας προηγήθηκε με 2-0 υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε παράβαση, ενώ στο 80' ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ξαρχάκου από αμυντικό.

Στο 5' ο Δημόπουλος με σέντρα σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παπαφλέσσα. Στο 29' με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή Γ. Καγιά από Καπρουλά) ο Τηλεμάχου πέτυχε το 2-0. Στο 43' φάουλ του Ξαρχάκου σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, ο Λινάρδος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, που έφυγε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Στο 46' ο Τηλεμάχου με σουτ έξω από την  περιοχή σημείωσε το 3-1. Στο 48' ο Ξαρχάκος με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Γκεβόρι, Β. Κανελλόπουλος, Γρηγορόπoυλος, Ρουσσόπουλος, Δ. Kανελλόπουλος, Δημόπουλος, Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος (90' Γεωργακόπουλος), Παναγιωτέας (65' Σταματόπουλος), Γ. Καγιάς (82' Ε. Καγιάς).

 

ΠΕΤΑΛΙΔΙ: Αγγ. Δαμήλος, Αρ. Δαμήλος, Α. Χρονόπουλος, Καπρουλάς, Γιαννόπουλος, Στασινός (46' Τσερίκου), Κοστόφ (85' Σαραντόπουλος), Ε. Χρονόπουλος, Δ. Κορμπής, Ξαρχάκος, Μπογκντάνι.