Δευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 13:09

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ανδρούσα επικράτησε προχθές στο "Β. Μαλαφέκας" της Σπερχογείας με 2-0.

Με το παραπάνω αποτέλεσμα η Ανδρούσα βρίσκεται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της και μαθηματικά. Να σημειωθεί ότι το 2ο γκολ σημείωσε ο 15χρονος επιθετικός Τσέλα, ο οποίος για το διάστημα που αγωνίστηκε, περίπου 20 λεπτά είχε καλή απόδοση.

Από την άλλη η Σπερχογεία θα χρειαστεί να συγκεντρώσει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. 

Σε ότι αφορά το ματς του Σαββάτου έγινε καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα δύο φορές και πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 20' ο Κάλλας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 30' ο Χριστόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καρτερολιώτη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' την ίδια κατάληξη είχε πλασέ του Παγώνη από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 85' ο Τσέλα με ατομική προσπάθεια απέφυγε κάποιους αντιπάλους του μπήκε στην περιοχή και με σουτ έκανε το 2-0.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Καρτερολιώτης, Κατσιβαρδέας, Κρεμύδας, Γκούνης, Καντζιλιέρης, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Μαραγκούλιας, Βοσνάκης (70' Τσέλα), Πατσιώτης (80' Καλογερόπουλος), Κάλλας (50' Τσώνης).

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Π. Γιακουμής, Παπανικολόπουλος, Ε. Δωδέκατος (38' λ.τρ. Κουμούτσος), Φιλάι, Γεωργαντάς, Γ. Δωδέκατος, Κουλόπουλος (62' Δημητρίου), Παγώνης, Χριστόπουλος, Δικαίος, Ι.Ν. Γιακουμής (70' Καλόμαλος).