Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016 19:53

Ο Ατρόμητος 1-0 στην Κομοτηνή, έριξε τον Πανθρακικό στη Β' Εθνική

Γράφτηκε από τον

«Ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες του Πανθρακικού για παραμονή στην κατηγορία έβαλε την Κυριακή (20/3) ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 1-0 μέσα στην Κομοτηνή χάρη σε γκολ του Λε Ταλέκ και έστειλαν τους γηπεδούχους στη Β΄ Εθνική τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

 

Κι αυτό γιατί ο Πανθρακικός, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς στον πάγκο ως πρώτο προπονητή, απέχει πλέον 9 βαθμούς από τη 14η Βέροια και ακόμα και αν κάνει το απόλυτο στα τρία ματς που απομένουν και η ομάδα της Ημαθίας τα χάσει όλα, υστερεί στην ισοβαθμία, έχοντας μία ήττα και μία ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος και αυτό… επιβραβεύτηκε και με το γκολ του Λε Ταλέκ στο 21ο λεπτό. Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, χωρίς, όμως, την κλασική ευκαιρία. Παρ’ όλα αυτά, με το άγχος δεδομένο και κυνηγώντας ήδη το σκορ, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις, με το 0-1 να διατηρείται μέχρι την ανάπαυλα.

 

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός πατούσε σαφώς καλύτερα. Οι γηπεδούχοι γνώριζαν ότι πλέον τα έπαιζαν όλα για όλα, αλλά βρήκαν απέναντί τους έναν Μπάρκα αποφασισμένος να κρατήσει την ομάδα του ζωντανή στο… κυνήγι των πλέι οφ. Ντιγκινί, Ίγκορ και Χασομέρης ήταν οι πιο απειλητικοί, με τις προσπάθειές τους, όμως, να μην βρίσκουν τον επιθυμητό για αυτούς στόχο. Ο Ατρόμητος έδειχνε να έχει «κάτσει» στο 0-1 και λίγο έλειψε να το πληρώσει, με τον Δέλλα να είναι έξαλλος.

 

Ο Πανθρακικός συνέχισε να πιέζει, διαμαρτυρήθηκε - κακώς - και για πέναλτι, αλλά όσο και αν πάλεψε, δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα διατηρούσε ζωντανές τις όποιες ελπίδες του, αποχαιρετώντας και μαθηματικά την κατηγορία…

Διαιτητής ήταν ο Κομίνης (Θεσπρωτίας), με βοηθούς τους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), ενώ τέταρτος ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

 

Κίτρινες: 72’ Χασομέρης, 72’ Ιγκόρ, 76’ Λαδάκης, 88’ Αθανασιάδης - 78’ Μπρίτο

 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ηλιάδης, Λαδάκης, Τσιάρας (74’ Μπαϊκαρά), Χασομέρης (84΄Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ιγκόρ.

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Μπρίτο, Σουμπίνιο (62’ Στόιτσεφ), Ούμπιντες, Ματέι (81’ Γροντής), Λε Ταλέκ (87’ Παπαδόπουλος).

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR